Σπανός: “Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, αναλάβετε τις ευθύνες σας”

Ο Δημήτρης Σπανός παρουσίασε τον νέο προπονητή του Ατρόμητου, Γιώργο Παράσκο στους παίκτες του και αναφέρθηκε στη "καταπάτηση" της φιλοσοφία του αλλά και στις ευθύνες των ποδοσφαιριστών.

Παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, τον Γιώργο Παράσχο ο Δημήτρης Σπανός. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σχολίασε την απόφαση του να απολύσει τον Άνχελ Λόπεθ ύστερα από τρία παιχνίδια.

Αυτή η επιλογή είναι κόντρα στα πιστεύω του και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του και να αποδείξουν την αξία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού:

«Ήρθε η ώρα να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας. Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, να προχωρήσω σε αλλαγή προπονητή μόλις από την 3η αγωνιστική, κάτι που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο.

Έχετε έρθει στον Ατρόμητο για συγκεκριμένους λόγους και για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Αυτοί είναι πάντα υψηλοί και για αυτόν τον λόγο πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Σήμερα σας παρουσιάζω τον νέο σας προπονητή.

Ο κ. Γιώργος Παράσχος είναι πάρα πολύ έμπειρος, είναι πάρα πολύ δίκαιος προπονητής και μαζί έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και τώρα. Σας πιστεύουμε, αλλά τώρα είναι και η δική σας ώρα να δείξετε τι αξίζετε.
Τίποτα δεν έχει χαθεί και σηκώνουμε το κεφάλι. Τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν κερδίζεται από την τρίτη αγωνιστική. Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή! Πάμε να νικήσουμε! Μόνο νίκη!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης