Γέβτιτς: “Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη” (vid)

Ο Ντάρκο Γέβτιτς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς δύο σημαντικά στελέχη. Τον Νόρντιν Άμραμπατ και τον Πέτρο Μάνταλο, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Μάλιστα, ο τραυματισμός του αρχηγού της Ένωσης ουσιαστικά κάνει μονόδρομο την επιλογή Γέβτιτς για τον άξονα της ΑΕΚ στο 4-2-3-1, με τον Ελβετό χαφ να παίζει για δεύτερο διαδοχικό ματς ως βασικός.

Ο Ντάρκο Γέβτιτς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου, τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη νίκη.

“Αυτή τη στιγμή πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργεια και τη δύναμή μας και ακολούθως να αφοσιωθούμε πλήρως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, παίζουμε εκτός έδρας, αλλά πρόκειται να πάμε εκεί και να κερδίσουμε τον αγώνα. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.