Χατζισαφί: Αδικημένος στο… πληκτρολόγιο, δικαιωμένος στο χορτάρι (VLOG)

Τη στιγμή που διέρρευσε η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Χατζισαφί, η δυσαρέσκεια των "κιτρινόμαυρων" οπαδών ήταν έντονη, όμως στο γήπεδο ο Ιρανός δίνει ήδη τις απαντήσεις του.

Η σεζόν στη Super League έχει αρχίσει και ήδη μετά από τρεις αγωνιστικές έχουμε ένα πρώτο δείγμα των μεταγραφών της ΑΕΚ φέτος…

Είναι ο Εχσάν Χατζισαφί η πιο αδικημένη επικοινωνιακά μεταγραφή της ΑΕΚ φέτος με βάση όσα έχει παρουσιάσει στο γήπεδο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές; Ναι, είναι με διαφορά!

Ο 31ος ετών Ιρανός μπακ αποκτήθηκε για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, με τον κόσμο στο άκουσμα της συμφωνίας να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, λόγω της στασιμότητας που είχε η καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Όσοι γνώριζαν τον Χατζισαφί, ως επαγγελματία και ως άνθρωπο δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία για τη συνεισφορά και την αξιοπιστία του. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ρώτησε αυτούς που γνώριζαν, συνέλεξε ότι χρειαζόταν και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Η όχι και τόσο καλή πρεμιέρα του Ιρανού κόντρα στον Ιωνικό, οδήγησε την ΑΕΚ στην απόκτηση του Μοχαμάντι, με τον Μιλόγεβιτς να έχει περισσότερες επιλογές και ο Χατζισαφί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις, όπως αυτή του εξτρέμ και του εσωτερικού χαφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης