Σούντγκρεν: «Διώξαμε μεγάλο μέρος της πίεσης» (vid)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν νιώθει πως έφυγε ένα μεγάλος βάρος από την ομάδα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Λίγη πίεση ίσως να έφυγε αλλά επειδή ξέρουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες, ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρθουν και άλλες νίκες στην πορεία. Δεν φτάνει μόνο αυτή η νίκη με τον Παναθηναϊκό».

Για το τι άλλο κερδίζει ο Άρης πέρα από τους τρεις βαθμούς:«Πέρα από τους τρεις βαθμούς που ήταν το πιο σημαντικό, πήραμε και καλή ψυχολογία μετά τη νίκη και την εμφάνιση αυτή. Όπως βλέπετε όλες οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος φέτος έχουν δυσκολίες απέναντι σε όλες τις ομάδες, διότι είναι δυνατές οι λεγόμενες “μικρομεσαίες” ομάδες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας έτσι, τώρα πάμε να παίξουμε εκτός έδρας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, συνεχίζουμε, πάμε παρακάτω και πάμε να κερδίσουμε».

Όσον αφορά το τι περιμένει στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι λαμβάνοντας υπόψη και την αλλαγή προπονητή τους: «Ο Ατρόμητος πράγματι έχει αλλάξει προπονητή, δεν ξέρουμε τι θα δείξει τώρα με τον νέο τεχνικό. Δεν πιστεύω όμως ότι μπορεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει πολλά. Το βέβαιο είναι ότι τώρα οι παίκτες έχουν ένα έξτρα κίνητρο του αντιπάλου μας, γιατί θέλουν να δείξουν στο προπονητή τους ότι αξίζουν να παίξουν. Είναι μια δύσκολη έδρα, θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, ένα δυνατό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι εκεί πέρυσι χάναμε 2-0 αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, οπότε το έχουμε και αυτό στο μυαλό μας και πάμε προετοιμασμένοι».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον φετινό Άρη: «Δεν μπορώ να δώσω κάποια υπόσχεση, δεν θέλω να δώσω κάποια. Αυτό που μπορώ είναι να τους διαβεβαιώσω ότι σε όλα τα παιχνίδια θα δίνουμε το 100%, μετά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε με τον Ιωνικό. Όλα τα παιδιά μιλήσαμε στα αποδυτήρια, συζητήσαμε μεταξύ μας και συμφωνήσαμε ότι ακόμα και στην κακή μας μέρα, οφείλουμε να δίνουμε όλοι το 100%. Αυτό λοιπόν μπορώ να υποσχεθώ, ότι θα δίνουμε πάντα το 100%».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.