Άρης: Με τρεις απόντες

Η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι (27/9, 19:30) με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε με Λούμορ, Ιτούρμπε και Μπερτόγλιο εκτός κανονικού ρυθμού

Τα προβλήματα με τις απουσίες παικτών για το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο είναι γνωστά για τον Ακη Μάντζιο.

Στον απόντα (από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια) Λούμορ, προστέθηκαν και οι Ιτούρμπε και Μπερτόγλιο από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά.

Αυτοί οι τρεις παίκτες ήταν και αυτοί που μένουν εκτός ρυθμού κανονικού προγράμματος για τον Άρη που συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η επίσημη ενημέρωση του Άρη αναφέρει τα εξής:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (27/09, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής) με τον Λούμορ Αγκμπενιένου να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Χουάν Ιτούρμπε και Φακούντο Μπερτόγλιο συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.