Παναθηναϊκός: Γνωστές απουσίες και προβληματισμός

Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, όμως άπαντες γνωρίζουν πως δεν είναι ώρα ούτε για σκυμμένα κεφάλια, ούτε για απογοήτευση, αλλά μόνο για δουλειά και βελτίωση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει να βρει αντίδοτο μετά τις δύο σερί ήττες και μάλιστα σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον πρωτοπόρο, Βόλο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής δεν υπήρξε κάποιο νέο πρόβλημα για τους “πράσινους“, οι οποίοι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Με ατομικό πρόγραμμα συνεχίσαν οι Κουρμπέλης, Σχένκεφελντ, Μπεκ, ενώ θεραπεία έκανε ο Σιδεράς.

Προβληματισμός και αισιοδοξία

Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Σέρβος προπονητής αναζητεί λύσεις για την άμεση διόρθωση των πραγμάτων στην πορεία του Παναθηναϊκού, ευελπιστώντας πως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στην εξίσωση και θα συνεισφέρουν για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Γιοβάνοβιτς, όπως υποστηρίζει στο στενό του περιβάλλον, ο Παναθηναϊκός πρόκειται να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες μετά τη δεύτερη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Το θέμα είναι όμως μέχρι να φτάσει αυτή η περίοδος να μην έχει απομακρυνθεί κι άλλο το “τριφύλλι” από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και γι’ αυτόν τον λόγο σκοπεύει να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αγώνα με το Βόλο έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τυχόν νέες απώλειες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.