Χολέμπας: Αντίο στον Ολυμπιακό, συνεχίζει στην Μπάγερν Αλζενάου (pic)

Ο Χοσέ Χολέμπας με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού και ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο Χοσέ Χολέμπας από το προηγούμενο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ολοκληρώνοντας μια θητεία 173 παιχνιδιών με τους “ερυθρόλευκους”, που τον οδήγησαν σε πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας. Οι παραπάνω είναι και οι μοναδικοί τίτλοι της καριέρας του. Με ανάρτηση του στα social media, ο Χολέμπας αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια και φυσικά δεν παρέλειψε τον Ολυμπιακό. Ο 37χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην τέταρτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και στην Μπάγερν Άλζεναου, ενώ αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει την προσπάθεια του για να πάρει δίπλωμα προπονητή.

“Καθυστέρησα αρκετά, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Ολυμπιακού για τη μεγάλη υποστήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου. Ξεκινάω μια νεά πρόκληση για να παραμείνω σε καλή φυσική κατάσταση και σαν δεύτερη επιλογή θα πάρω την προπονητική μου άδεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.