Άρης: Καθιερώνει τρίτο ανασταλτικό μέσο ο Μάντζιος

Η είσοδος του Εντιαγέ αντί του Μπερτόγλιο στην αρχή του β΄ ημιχρόνου στον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, λειτούργησε αποτελεσματικά για τους «κιτρινόμαυρους»

Ήταν μια κίνηση που προφανώς την είχε μελετήσει ο Άκης Μάντζιος καθώς γνώριζε πολύ καλά ότι ο ποδοσφαιριστής του, διαθέτει την ικανότητα να καλύψει επιπλέον της μίας θέσης στον χώρο του κέντρου.

Ο Εντιαγέ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν πήρε φανέλα βασικού.

Όταν όμως ο Σενεγαλέζος κλήθηκε στην αρχή της επανάληψης, να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή του Μπερτόγλιο και να αγωνιστεί σε ένα πιο σύνθετο ρόλο απ΄ αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, τα πήγε περίφημα.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κάποιος ότι με την παρουσία του «γύρισε» το παιχνίδι, καθώς από το 46΄ και μετά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα, βγήκαν με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση και τελικά δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Ο Εντιαγέ βοήθησε σημαντικά τον Καμαρά στο μαρκάρισμα των αμυντικών του Παναθηναϊκού, με συνέπεια να τους αναγκάζουν να κάνουν εύκολα λάθη. Ταυτόχρονα όμως, όταν έκρινε ότι έπρεπε να δώσει βοήθειες στους Τζέγκο – Σάσα (οι οποίοι ούτως ή άλλως βρίσκονται με… κλειστά μάτια μεταξύ τους) το έκανε με εξίσου αποτελεσματικό τρόπο.

Απομένει να δούμε αν μετά τα αποτελέσματα αυτής της ομολογουμένως εντυπωσιακής κίνησης, ο Άκης Μάντζιος κινηθεί ανάλογα και στον αγώνα της Δευτέρας – στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής – εκεί όπου ο Άρης δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, με αντίπαλο στον Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης