Αμπασκάλ: «Είμαι συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών μου» (vid)

Οι δηλώσεις του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά την τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Βόλου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο γήπεδο, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του κερδίζει διότι δουλεύει σκληρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.

Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους.

Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο, ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Το σήμα της καρδιάς απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης