Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: “Λευκή” μοιρασιά (vids)

Οι δύο ομάδες έμειναν άσφαιρες σε ένα μέτριο ματς. Αήττητος και πρωτοπόρος παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιωνικός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς γκολ. Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα με επτά βαθμούς, χωρίς ακόμα να έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα. 

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού παρατάχθηκε με 4-2-3-1 παίζει και τους Χουτεσιώτη στο τέρμα, Μύγα, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνο στην άμυνα. Ρομαό-Ντάλσιο  στον άξονα, ο Αοσμαν ήταν δεκάρι κι οι Μπουένο- Ματσούκας στα άκρα του Τουράμ. 

Ο ΠΑΣ του Ηρακλή Μεταξά έπαιξε με 4-4-2 και τους Λοντίγκιν στο τέρμα, Σάλιακας, Πέερσμαν βρέθηκαν στα άκρα της άμυνας, Κάργκας και Εραμούσπε ήταν τα στόπερ και οι Καραχάλιος – Ντομίνγκες επιχείρησαν στον άξονα. Γκαρντάβσκι και Λώλης βρέθηκαν στα άκρα ενώ οι Περέα και Σνάιντερ ήταν το επιθετικό δίδυμο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

Μέχρι το ημίωρο οι δύο ομάδες δεν έφτασαν σε κάποια αξιόλογη στιγμή. Στο 35′ ο Γκαρντάφσκι εκτέλεσε το κόρνερ, πρώτη κεφαλιά από τον Κάργα και στη συνέχεια μια ανάσα από την εστία ο Εραμούσπε αστόχησε! 


Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ιωνικού ήρθε στο 42ο λεπτό. Ο Βαλεριάνος και ο Ματσούκας βομβάρδισαν την περιοχή του ΠΑΣ με σέντρες. Εκείνη του Ματσούκα ήταν εύστοχη, αλλά ο Τουράμ δεν κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τσιγκρίνσκι έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Στο κόρνερ του Ιωνικού ο Μύγας έπιασε την πρώτη κεφαλιά, που έβγαλε αμαρκάριστο τον Τσιγκρίνσκι σε επίκαρη θέση, ωστόσο ο Ουκρανός αστόχησε!

ΤΟ ΕΨΑΞΕ Ο ΠΑΣ – ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Μπουένο πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του Καμπράλ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο ο Σπανός δεν έμεινε ικανοποιημένος και πέρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τον Κάνιας στη θέση του Μπουένο. Παράλληλα πέρασε στο ματς τον Μιλιντσεάνου αντί του Λώλη.  Στο 52′ ο Ηρακλής Μεταξάς προχώρησε στην πρώτη του κίνηση, η οποία ήταν αναγκαστική. Ο Μέντες πήρε τη θέση του τραυματία Γκαρντάφσκι. 

Μάλιστα ο Μιλιντσεάνου δημιούργησε στο 57′ καλές συνθήκες για γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκανε το σπριντ και μοίρασε έξυπνα για τον Πίρσμαν, ο οποίος σε πρώτο χρόνο σημάδεψε τον Χουτεσιώτη. Στην επαναφορά ο Περέα έκανε φάουλ στον πορτιέρε τον Νικαιωτών. Στο 63′ ο ΠΑΣ Γιάννινα κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, η οποία έφτασε στον Καραχάλιο. Ο 25χρονος μέσος δεν δίστασε να σουτάρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χουτεσιώτη. Στο 67′ ο Κάνιας δημιούργησε κάθετα για τον Ιωνικό, ο Τουράμ άφησε για τον Ντάλσιο, ο οποίος απέφυγε τον Λοντίγκιν, αλλά πλάσαρε άστοχα! 

Στο 83ο λεπτό ο Μάναλης πήρε τη θέση του Άοσμαν ως μια τελευταία προσπάθεια του Σπανού να πάρει το ματς! Στο 86 ο Περέα πήρε την μπάλα στον άξονα και αφού ρόλαρε γρήγορα δοκίμασε το πόδι του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική στιγμή στο ματς. Ο Ιωνικός την επόμενη αγωνιστική (27/09) θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.