Ολυμπιακός: Τα χιλιόμετρα που (δεν) έτρεξε ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έζησε με ξεχωριστό τρόπο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Στις φετινές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε βρεθεί στον πάγκο της ομάδας μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Champions League. Ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί στα περισσότερα ματς ως βασικός πλην εκείνων που δεν ήταν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς με τη Νέφτσι Μπακού εξαιτίας της καραντίνας.

Στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα, το οποίο μετέδωσε το Novasports, παρατήρησα πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο ζει τα παιχνίδια ο Σωκράτης και εκτός γηπέδου. Κυριολεκτικά την ίδρωσε τη φανέλα! Ο Ολυμπιακός είχε έναν επιπλέον “προπονητή”, εκτός της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έδινε πολύτιμες συμβουλές στους συμπαίκτες του. Κυρίως στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν ορισμένες καταστάσεις στην άμυνα. 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Ο Σωκράτης έζησε πολύ έντονα το ματς και μάλλον όταν είναι απ’ έξω από τον αγωνιστικό χώρο, έχει περισσότερο άγχος, ίσως γιατί δεν ελέγχει ο ίδιος την κατάσταση. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει προθέρμανση, ακόμα και αν ο Μαρτίνς προτίμησε να τον ξεκουράσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Αφού άλλαξε 2-3 θέσεις, είδε τα πράγματα να μπαίνουν στο… αυλάκι και στα τελευταία λεπτά ήταν πολύ πιο ήρεμος. Πάντως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν αρκείται στην αγωνιστική του εικόνα, αλλά ενδιαφέρεται για την εικόνα της ομάδας, ακόμα και αν εκείνος δεν συμμετέχει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.