Άρης: Τέλος στα αρνητικά σερί

Σε ποια σερί έβαλε τέλος ο Άρης με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τι αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League:

Ο Άρης βρήκε νωρίς το δρόμο για τα δίχτυα, και το γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά σταμάτησε δύο αρνητικά σερί, που τον… καταδίωκαν.

Δεν ήταν μόνο το πρώτο φετινό γκολ, αλλά επεκτείνοντας και πέρσι, ο Άρης δεν είχε σκοράρει στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, σχεδόν εννέα ώρες.

Το προηγούμενο γκολ του ήταν στις 5 Μαΐου, αυτό του Δημήτρη Μάνου στο Άρης – Ολυμπιακός 1-1.

Αν δεν τα κατάφερνε με τον Παναθηναϊκό ο Άρης, δεν θα ήταν και πολύ μακριά από το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του, που είναι επτά αγώνες χωρίς γκολ, από το 1992.

Εκτός από το γκολ, ο Άρης σταμάτησε και ένα άλλο αρνητικό σερί του, που μάλιστα δεν ταίριαζε με την πορεία του τα δύο τελευταία χρόνια.

Αν και κινήθηκε ψηλά στη βαθμολογία και πέρσι έκανε σημαντικές επιτυχίες στο Λεκανοπέδιο, δεν κέρδιζε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για αρκετό καιρό ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν είχε νικήσει και πάλι τον Παναθηναϊκό, με 4-0 τότε, έμεινε χωρίς νίκη για 11 αγώνες.

Τέσσερις με τον Ολυμπιακό, τέσσερις με την ΑΕΚ και τρεις με τον Παναθηναϊκό.

Νίκησε και πάλι μετά από δύο χρόνια και μια εβδομάδα με το γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Το χρονικό διάστημα βέβαια δεν είναι μεγάλο, αφού παίζει με κάθε ομάδα δύο φορές στη σεζόν, λόγω των Playoffs.

Και αριθμητικά και χρονικά πάντως ο Άρης έχει χειρότερη επίδοση, καθώς από το 2001 ως το 2006 είχε μείνει για 16 αγώνες χωρίς νίκη στην έδρα του με τους τρεις.

Από τις 10 Φεβρουαρίου 2001, όταν είχε νικήσει 1-0 τον Παναθηναϊκό, νίκησε και πάλι στις 3 Δεκεμβρίου 2006, πάλι με 1-0 τον Παναθηναϊκό. Σχεδόν έξι χρόνια, αλλά με απουσία μιας σεζόν από την κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης