ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου “Τεράστια νίκη. Είμαστε στην αρχή της αρχής” (vid)

Πανευτυχής για την τρίτη διαδοχική νίκη του "Δικεφάλου" - όλες εκτός έδρας - εμφανίστηκε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης

Κάθε λόγο να χαμογελάει μετή την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι του “Δικεφάλου” αποκρίθηκε αρχκά ως εξής για το γκολ και τον τρόπο που το δέχτηκε η ομάδα του κι αυτό συνιστά θέμα για τις στατικές φάσεις: «Δεν συμφωνώ ότι δεν είμαστε καλοί στις στατικές φάσεις. Ήταν επίσης καλοί, έγινε μια μεγάλη μάχη. Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν τέτοιες μάχες. Δε θυμάμαι να μας έχουν απειλήσει ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι από τις στατικές φάσεις. Είχαν αρκετές, πρέπει να το βελτιώσουμε βήμα-βήμα, μάς έβαλαν πίεση και είχαν κάποιες παραπάνω ευκαιρίες από αυτές. Δε θα σχολιάσω το γεγονός ότι τα γκολ ήρθαν από τους νέους παίκτες. Ο Σίντκλεϊ έχει ένα δίμηνο προετοιμασίας και κάποια παιχνίδια στα πόδια του. Ο Μιτρίτσα δεν είχε κάνει πλήρης προετοιμασία, όπως και ο Άκπομ που είχε μια περιπέτεια με τον κορονοϊό πριν έρθει στην Ελλάδα. Είναι παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν».

Σε νέα ερώτηση για τη … στατικότητα των ποδοσφαιριστών του στη φάση της ισοφάρισης αντέδρασε: «Είναι τεράστια νίκη. Θα μιλάμε για αρνητικότητα; Πήραμε τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Πήραμε ένα τρίποντο σε μια ακόμη δύσκολη έδρα πριν δύο ημέρες. Ταξιδεύουμε. Είμαστε στην αρχή της αρχής. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια από το καλοκαίρι. Πρέπει να παλέψουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού παίζουμε καλά, σε κάποια άλλα κάνουμε λάθη και υποφέρουμε λίγο περισσότερο από την πίεση από τους αντιπάλους. Αλλά εμείς βγαίνουμε για τη νίκη και το πετυχαίνουμε. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του απαντώντας στο αν πλέον η γκρι ζακέτα που φοράει εσχάτως αντικατέστησε το … σκουφί που φορούσε ως γούρι στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα: «Αυτή θα είναι η ζακέτα μου μέχρι το τέλος της τριετίας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έρχεται χειμώνας, θα υποφέρω, αλλά θα βρω και ένα μπουφάν να φορέσω. Αλλά μας αρέσει να υποφέρουμε, να κερδίζουμε τα παιχνίδια με οποιαδήποτε κατάσταση. Περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή πρέπει να λέμε ότι παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.