ΟΦΗ – Αστέρας 0-0: Κέρδισαν τα… αρκουδάκια (vids)

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του ΟΦΗ και τα αρκουδάκια που πέταξαν οι φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο του "Θ. Βαρδινογιάννης" ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός στο παιχνίδι των Κρητικών με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του ΟΦΗ και τα αρκουδάκια που πέταξαν οι φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο του “Θ. Βαρδινογιάννης” για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από λίγη χαρά, ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός στο παιχνίδι των Κρητικών με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Μέτριο ποιοτικό παιχνίδι από δύο ομάδες, οι οποίες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν κατάφεραν να δείξουν τις επιθετικές τους αρετές. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα ενός αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα, παραμένει χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα ο Αστέρας μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στο 52ο λεπτό ο Νέιρα έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αστέρα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν πρωταγωνιστής και στο 58ο λεπτό σε κόντρα επίθεση του ΟΦΗ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε εξαιρετικά αργό ρυθμό, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν περισσότερο στα αμυντικά τους καθήκοντα με αξιοσημείωτη στιγμή για τους Αρκάδες το σουτ του Κανελλόπουλου στο 88′ και την προσπάθεια του Καπίγια από μακρινή απόσταση ένα λεπτό αργότερα.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-0
Σκόρερ: –
Κίτρινες κάρτες: 32΄Πασαλίδης, 44′ Νέιρα – 72′ Γκαρσία, 82′ Βαλιέντε
Κόκκινη κάρτα: –

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

Βοηθοί Διαιτητές: Πέτρος Πάτρας, Παντελής Σπυρόπουλος

4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας

ΟΦΗ: Επασί, Πασαλίδης (61′ Ουές), Λάμπρου (46′ Καστάινιος), Νέιρα, Καμάου (61′ Φαν Ντάινεν), Βούρος, Διαμαντής, Γκαγιέγος, Ντουρμισάι, Γιαννούλης (78′ Κοροβέσης), Ντε Γκουζμάν

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής (71′ Σόνι), Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Βαλιέντε, Σανταφέ (85′ Κανελλόπουλος), Σίτο (46′ Άλβαρες), Ρεγκίς, Γκόμεζ (60′ Μπαράλες), Μπενίτο (60′ Καπίγια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.