Ατρόμητος: Επαγγελματίας ο Ανθουλάκης!

Επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2024 υπέγραψε με τον Ατρόμητο ο 19χρονος Γιώργος Ανθουλάκης. Δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου ο Ζούνης.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Γιώργος Ανθουλάκης, ο οποίος προπονείται εδώ και καιρό με την πρώτη ομάδα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2024.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αξιολογήθηκε θετικά από το τεχνικό τιμ του Ατρόμητου, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από τρία χρόνια από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, μονιμοποιείται πλέον στην πρώτη ομάδα και περιμένει την ευκαιρία του.

“Επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2024 υπέγραψε ο 19χρονος κεντρικός μέσος από την την Ακαδημία της ομάδας μας, Γιώργος Ανθουλάκης. Ο νεαρός χαφ προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Άνχελ Λόπεθ και πλέον υπολογίζεται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας” αναφέρεται στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Παράλληλα οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Ζούνη αναφέροντας χαρρακτηριστικά: “Δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν ο 20χρονος επιθετικός της ομάδας μας και προϊόν των Ακαδημιών μας, Μάριος Ζούνης. Ο νεαρός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του με την Κ19 του Ατρόμητου και για την περαιτέρω εξέλιξή του προτιμήθηκε η παραχώρησή του στην ομάδα της Ρόδου, όπου θα παρακολουθείται στενά η πορεία του.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.