ΑΕΚ: Κοιτάζοντας μπροστά για νέα… τριάρα (vids)

Η ανασυγκρότηση της ΑΕΚ αρχίζει άμεσα, ευτυχώς για τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι ψάχνουν ακόμα μία επιβλητική εμφάνιση κόντρα στη Λαμία για να αφήσουν για τα καλά πίσω τον ΟΦΗ.

Αν κάποια ομάδα έχει εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που έχει παίξει στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Super League, αυτή είναι με διαφορά η ΑΕΚ, η οποία στις 20:30 της Τετάρτης θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Λαμία που θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει ήδη την καλύτερη επίθεση, αλλά δυστυχώς γι’ αυτήν το τελευταίο καταστροφικό τέταρτο με τον ΟΦΗ της στερεί το απόλυτο των βαθμών.

Διαβάστε επίσης: Περί αλλαγών και διαχείρισης Μιλόγεβιτς.

Με το βλέμμα μπροστά για να διαγράψει το πρόσφατο παρελθόν

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είπε πως κοιτάζει μπροστά και αυτό προσπάθησε να περάσει μέσα από ομιλίες και στους παίκτες της ΑΕΚ το σύντομο διάστημα που προηγήθηκε. Το να σπαταλάς την ενέργειά σου για κάτι που πέρασε είναι μάταιο, με τους “κιτρινόμαυρους” να οφείλουν να βγουν πιο δυνατοί μέσα απ’ αυτό που βίωσαν στην Κρήτη.

Η καλύτερη διαχείριση και η ωριμότητα που θα πρέπει να διακατέχει τους αγώνες τους, πλέον, είναι επιβεβλημένη, αλλιώς δυστυχώς γι’ αυτούς παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον δεν θα αποφευχθούν.

Ο Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του ανέλυσαν τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, έδειξαν βίντεο, μίλησαν για τη διαχείριση που θα πρέπει να δείχνουν σε ανάλογες καταστάσεις, οπότε ναι, προχωράνε μπροστά πλέον και καλούνται να αποδείξουν ότι το 0-3 που έγινε 3-3 σε 15 λεπτά αποτελεί μια κακή και μακρινή ανάμνηση, ακόμα και αν έχουν περάσει μόλις δύο 24ωρα.

Προφανώς και η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου δεν θα είναι εύκολη δουλειά για τους παίκτες της ΑΕΚ, που όμως έχουν δείξει πως η ποιότητα από τη μέση και μπροστά μπορεί να διαλύσει κάθε ανασταλτική λειτουργία.

Ίδιοι οι 10 από τους 11 του Ηρακλείου

Η τιμωρία της μιας αγωνιστικής στον Λιβάι Γκαρσία υποχρεώνει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να προχωρήσει σε μια αναγκαστική αλλαγή.

Ο Σέρβος προπονητής δεν έδειξε κάτι στην προπόνηση της Τρίτης, έχοντας ανακατεμένους τους παίκτες στο δίτερμα. Δύσκολα όμως θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, πέραν της αναγκαστικής που προανάφεραμε. Η μοναδική αλλαγή θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτή του Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει το σπριντ από τον Μάνταλο.

Από την αποστολή της ΑΕΚ θα απουσιάσει ξανά ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ για πρώτη φορά θα βρίσκεται σ’ αυτή ο Λάζαρος Ρότα.

Έτσι, λοιπόν, ο Μιλόγεβιτς θα εμπιστευθεί ξανά το 4-2-3-1 με τον Στάνκοβιτς κάτω από την εστία, δεξιά τον Μισελέν, αριστερά τον Χατζισαφί, Τζαβέλλα και Βράνιες στα στόπερ και αμυντικά χαφ τους Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι. Δεξιά θα βρεθεί ο Άμραμπατ, αριστερά ο Τσούμπερ και στον άξονα το νέο πρόσωπο θα είναι ο Ντάρκο Γέβτιτς, με τον Σέρχιο Αραούχο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.