ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια και Καγκάβα στο Αγρίνιο

Κρίθηκε φρόνιμο ο Πορτογάλος αρχηγός του "Δικεφάλου" να προφυλαχθεί εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, ενώ για 2ο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος ο Ιαπωνέζος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής

Η επιστροφή στα … πάτρια εδάφη από την Τρίπολη κράτησε ελάχιστα για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία για την αυριανή – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης με μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς με προορισμό το Άκτιο κι από εκεί οδικώς η ομάδα θα μεταβεί στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Και τα ταξίδια συνεχίζονται… Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε τη διήμερη προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κι αναχωρεί για μία ακόμα εκτός έδρας πρόκληση.

Η προπόνηση της Τρίτης (21.09), η μοναδική με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, περιελάμβανε κυρίως δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Τετάρτης (22.09), με έμφαση στις στατικές φάσεις.

Το αιμάτωμα στον αστράγαλο του Αντρέ Βιεϊρίνια δεν υποχώρησε κι έτσι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε μόνος του σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου στο Αγρίνιο είναι οι: ΠασχαλάκηςΖίβκοβιτςΤέιλορΛύρατζηςΒαρέλαΜιχάιΜιχαηλίδηςΣίντκλεΪ , ΤσιγγάραςΕσίτιΝτόουγκλαςΚούρτιτς, ΣβαμπΜπίσεσβαρΜουργκΜιτρίτσαΑ.ΖίβκοβιτςΣφιντέρσκιΆκπομΚούτσιας.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.