Άρης: Οδηγίες προς τους φιλάθλους εν όψει του ντέρμπι

Το ... αδιαχώρητο - εντός ορίων Πρωτοκόλλου - αναμένεται να δημιουργηθεί αύριο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" εν όψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν κι οι άνθρωποι του Άρη προχώρησαν σε ανακοίνωση για τον κόσμο

Πληθώρα κόσμου αναμένεται να ενισχύσει τον Άρη στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την υγεία όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την εν λόγω αναμέτρηση, οι άνθρωποι των “Κιτρίνων” προχώρησαν σε διευκρινιστική ανακοίνωση: “Ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (22/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας μας ότι:- Βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και του Πρωτοκόλλου της Super League, σήμερα είναι η τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων από την ARIS F.C. Boutique μέχρι τις 20:00.

Αύριο η διάθεση θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr– Λόγω του διπλού ελέγχου περιμετρικά, κατά την προσέλευσή σας στο γήπεδο, συνιστούμε όπως προσέλθετε έγκαιρα, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στις θύρες- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα (17:30)“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης