Μαρτίνς: “Η εικόνα μας θα αλλάξει, οι μεγάλοι έχουν πρόβλημα” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε ευθέως για την εικόνα του Ολυμπιακού, την ενσωμάτωση των νέων παικτών και τις απαιτήσεις από τον Ροντρίγκες.

Λίγες ώρες μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στη Λαμία, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τις αμφιβολίες του κοινού των ερυθρόλευκων, τα αγωνιστικά προβλήματα, το απαιτητικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ πραγματοποίησε έναν πρώτο “έλεγχο” των νεοφερμένων παικτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε πως η εικόνα του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση δεν είναι ιδανική, αλλά πως για την ώρα σημασία έχουν περισσότερο οι βαθμοί της νίκης. Παρουσιάστηκε σίγουρος για την αλλαγή της εικόνας, ενώ ενδιαφέροντας ήταν όσα είπε για τους μεγάλους στόχους του συλλόγου στο Europa League.

“Ο κόσμος δεν ξέρει όσα γίνονται εδώ, εμείς γνωρίζουμε καλύτερα και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία. Είμαστε τέσσερα χρόνια εδώ και ξέρουμε πως η ομάδα αυτή θα συνεχίσει να μας δίνει χαρές”, είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τις αμφιβολίες που εκφράζονται για τον φετινό Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.