Άρης: Στήριξη Καρυπίδη σε Μάντζιο

Σε ανοιχτή γραμμή είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Άκη Μάντζιο. Στήριξη του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων» στον Έλληνα προπονητή

Ο Θόδωρος Καρυπίδης – παρά τα αντιθέτως λεγόμενα – στηρίζει τον Άκη Μάντζιο. Οι δύο άνδρες έχουν συχνή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, ενώ είχαν την ευκαιρία να τα πουν δια ζώσης, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Παρασκευής στη Νίκαια.

Από τον στενό κύκλο των δύο, προκύπτει ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη του ισχυρού άνδρα της ομάδας στο πρόσωπο του έλληνα τεχνικού.

«Προχώρα με τις αλλαγές που χρειάζεται, μην σκέφτεσαι τα ονόματα και βοήθησε την ομάδα να επιστρέψει στην καλή εικόνα που άφησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος», φέρεται να τόνισε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης στον τεχνικό της ομάδας, σε μια προσπάθεια να του αποδείξει ότι είναι στο πλευρό του.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι έγιναν επαφές των υπεύθυνων της ΠΑΕ με άλλους προπονητές το περασμένο χρονικό διάστημα και το μόνο που ενδιαφέρει την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να ξεκολλήσουν οι «κιτρινόμαυροι» και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αρχής γεννωμένης από το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.