Βούρος: «Αφιερωμένο στον πατέρα μου το γκολ» (vid)

Στον πατέρα του που ήταν στο γήπεδο αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε ο Πραξιτέλης Βούρος, με το οποίο ο ΟΦΗ ισοφάρισε την ΑΕΚ.

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, Πραξιτέλης Βούρος, δήλωσε μετά το σφύριγμα της λήξης τα εξής:

«Αφιέρωσα το γκολ στον πατέρα μου. Ήρθε από την Μυτιλήνη και ήθελα να τον κάνω περήφανο. Ήταν σημαντικό γκολ. Όλα τα παιδιά κάναμε σημαντική και μεγάλη προσπάθεια. Έτυχε να είμαι εγώ ο σκόρερ. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Δεν είναι τίποτα άλλο από έναν βαθμό. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Εγώ ποτέ δεν έχασα την πίστη μου όπως και τα παιδιά. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ. Κερδίσαμε περισσότερο χώρο. Εκμεταλλευθήκαμε αυτή την απουσία και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό».

Για την παρουσία του κόσμου ο Βούρος είπε:«Τελικά βλέπουμε ότι ο κόσμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ήταν μεγάλη η απώλεια την περασμένη χρονιά. Νομίζω στο 0-3 χωρίς τον κόσμο δε θα παίρναμε την ισοπαλία. Όλοι μαζί κι εμείς και ο κόσμος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε τον βαθμό που πιστεύω ότι το αξίζαμε».

Για το επόμενο ματς που έρχεται: «Μετά το τελευταίο σφύριγμα το ματς ανήκει στο παρελθόν. Ο στόχος μας δεν είναι η θέση της περσινής χρονιάς. Οι εμφανίσεις μας στα πρώτα ματς δείχνουν ότι πάμε καλά. Δε χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να κρατάμε χαμηλά την μπάλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.