Ροντρίγκο: «Έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα για να ανταποκριθούμε σε όλα τα παιχνίδια» (vid)

Ο Ροντρίγκο Σοάρες μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κατά πόσο η νίκη κόντρα στη Λίνκολν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να αφήσει πίσω του την πίεση που δημιουργήθηκε από την ήττα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι πάντα σημαντικό μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα να έχει μια νίκη σε τέτοιο παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο σε βοηθάει να κάνεις ένα “restart” και να επιστρέψεις με την ψυχολογία που χρειάζεται. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί ήταν ένα αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που σίγουρα δεν το περιμέναμε. Οπότε αυτή η νίκη μας βοηθάει να επανέλθουμε και από εδώ και πέρα να έχουμε μια πιο ισορροπημένη εικόνα για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το πιεστικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και πόσο δύσκολο είναι για την διαχείριση της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο γιατί δεν είναι μόνο τρία συνεχόμενα ταξίδια αλλά είναι και μεγάλα ταξίδι. Δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες γύρω από αυτό, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ζούμε γι’ αυτό. Το γνωρίζουμε ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις μας και μέσα στις δυσκολίες. Έχουμε θεωρώ το ρόστερ για να ανταποκριθούμε σε όλα τα παιχνίδια, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται φρέσκια στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ ότι όλο το τιμ το χειρίζεται πάρα πολύ καλά, ώστε να έχουμε την φρεσκάδα και τις αλλαγές που χρειάζεται. Επαναλαμβάνω πως είναι η δουλειά μας, μπορεί να είναι δύσκολο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ και σε κάθε γήπεδο θα πρέπει να πηγαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πως περιμένει τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τι πρέπει να κάνει ή να αλλάξει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί: «Το πιο σημαντικό νομίζω που πρέπει να έχουμε, είναι η θέληση για τη νίκη. Ξέρουμε σε πιο γήπεδο καλούμαστε να παίξουμε, ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες και την ομάδα την οποία αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε ότι πάντα ο ΠΑΟΚ και γενικά όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα από την Τρίπολη. Θα είναι μια μάχη και ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, μας έχει μιλήσει ήδη γι’ αυτό ο προπονητής. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα, ειδικά εμείς που είμαστε δύο και τρία χρόνια στην ομάδα και έχουμε παίξει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε την θέληση να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει σίγουρα να διορθώσουμε τα λάθη από το προηγούμενο παιχνίδι και να το αφήσουμε πίσω μας γενικότερα. Να πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και έχουμε δουλέψει».

Για την επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό του: «Αισθάνομαι καλά. Όπως είπατε προέρχομαι από έναν τραυματισμό. Έχω ολοκληρώσει τη αποθεραπεία μου. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να μένεις εκτός και να χάνεις παιχνίδια από τραυματισμούς αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό, οπότε γυρίζω και νιώθω αρκετά καλά».


Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να μεγαλώσουν βήμα βήμα μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να κάνουν σταθερά βήματα, θα πρέπει να εξελιχθούν, να έχουν μια πολύ δυνατή νοοτροπία και να αποκτήσουν μια δυνατή εκπαίδευση όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Είναι αυτοί που θα πρέπει να βοηθηθούν από τους γύρω τους και όχι να γίνει το αντίθετο στην προκειμένη φάση.

Ελπίζω σε διαφορετικές συνθήκες ή τις ιδανικές, να μπορέσουμε να τους εντάξουμε, να μπορέσουν να πάρουν κάποια παραπάνω λεπτά, να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν και να μεγαλώσουν μέσα σε αυτό που κάνουμε. Να βοηθήσουν την ομάδα και όχι το αντίθετο. Αλλά ξανά αυτό είναι ένα θέμα υπομονής και ένα θέμα σωστής στρατηγικής και διαχείρισης απέναντι τους».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και τι περιμένει να δει από τον Αστέρα Τρίπολης:«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα πολύ καλή και οργανωμένη και αυτό οφείλεται και στην πολύ δουλειά που γίνεται από πίσω και φαίνεται στο τέλος στο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Είδαμε πως στα φιλικά παιχνίδια έκανε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά με τους παίκτες και το υλικό το οποίο διαθέτουμε, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σε ένα γήπεδο το οποίο είναι δύσκολο. Πάντα είναι δύσκολη μια εκτός έδρας αναμέτρηση στην Τρίπολη, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Εκτός από τον τραυματισμό του Κρέσπο που προέκυψε, αν υπάρχει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα θέμα με τον Κρέσπο. Ένα θέμα τραυματισμού που δεν είναι τόσο σοβαρό. Θα τον κρατήσει ένα μικρό χρονικό διάστημα εκτός, παρ’ όλα αυτά έχουμε τις επιστροφές των Ζίβκοβιτς και Ντόουγκλας, γενικότερα ξεπερνάμε κάποια προβλήματα τραυματισμών είτε ίωσης που είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Αυτό δυναμώνει αυτόματα το γκρουπ, από εκεί και πέρα είναι υποχρέωση μας να παρουσιαστούμε όπως πρέπει αύριο και να διεκδικήσουμε προκειμένου να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.