Λε Ταλέκ: «Πρέπει να παλέψω για τη θέση μου, εξαιρετικό το κλίμα»

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ δήλωσε πως είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στο ρόστερ της «ένωσης» και συμπλήρωσε ότι το κλίμα στην «ένωση» είναι εξαιρετικό.

Ο 31χρονος Γαλλο-Ρώσος αμυντικός μίλησε για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ιωνικό, για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας, αλλά και για το αν υπάρχει χημεία στην «ένωση».

Ο Λε Ταλέκ σημείωσε πως πρέπει να παλέψει για την θέση του, ενώ τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δουλεύουν σκληρά καθημερινά και έιναι έτοιμοι να δείξουν πράγματα σε ομαδικό επίπεδο.

Να υπενθυμίσουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» αυρίο (19/09, 18:15) θα αντιμετωπίσουν στην Κρήτη τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Απέναντι στον Ιωνικό πέτυχες γκολ, από στατική φάση, έπειτα από εκτέλεση του Πέτρου Μάνταλου. Είναι κάτι που έχετε δουλέψει στην προπόνηση ή απλώς «βγήκε» σε αυτό το παιχνίδι;

«Ναι, δουλεύουμε μαζί ήδη δύο μήνες και κάθε εβδομάδα εστιάζουμε στις στατικές φάσεις. Είναι στόχος μας, ακόμη και σήμερα δουλέψαμε πάνω σε αυτό, και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».

Πολλοί νέοι παίκτες, το ρόστερ μοιάζει ποιοτικό, και στη δική σου θέση υπάρχουν αρκετές επιλογές…

«Έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα. Έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα, όλοι είναι θετικοί. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προπονητή να διαλέξει παίκτες από το ένα ματς στο άλλο. Όλοι είναι έτοιμοι, αλλά πάντα είναι καλύτερο να έχεις περισσότερους παίκτες για την ποιότητα της ομάδας. Πρέπει να παλέψεις για τη θέση σου στις προπονήσεις και μετά η επιλογή ανήκει στον προπονητή».

Επειδή έντεκα καλοί παίκτες, δεν κάνουν απαραίτητα μια καλή ομάδα, πόσο σύντομα πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να δείξει πράγματα σε ομαδικό επίπεδο;

«Φυσικά, είναι πάντα δύσκολο να «κτίσεις» μια ομάδα. Αλλά νομίζω είχαμε χρόνο. Η έναρξη του πρωταθλήματος είχε αναβληθεί και δουλέψαμε ήδη αρκετά όλοι οι νέοι παίκτες και είμαστε έτοιμοι. Μένει τώρα να συμβεί το ίδιο και με τους παίκτες που ήρθαν τελευταία. Αλλά νομίζω, ότι είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.