Άρης: Θέλει νίκη-αντίδραση στη Νεάπολη!

Ο Άρης επιζητά να περάσει με τρίποντο σήμερα (17/9, 19.00) από τη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό για να διορθώσει την ανορθογραφία της πρώτης αγωνιστικής της SL 1 στην έδρα του απέναντι στον ΟΦΗ

Την ανορθογραφία της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 θέλει να διορθώσει σήμερα (17/9, 19:00) ο Άρης. Κόντρα στον Ιωνικό, στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, οι “κίτρινοι” επιζητούν να βγάλουν αντίδραση μετά το κακό ποδαρικό που έκαναν στην έδρα τους μένοντας ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) με αντίπαλο τον ΟΦΗ και να φύγουν με το τρίποντο, που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Το έργο τους -και το γνωρίζουν καλά αυτό- δεν είναι εύκολο. Έχουν απέναντί τους μια ομάδα που έχει τον ενθουσιασμό της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 14 χρόνια. Ασχέτως αν ξεκίνησε με ήττα εκτός έδρας από την ΑΕΚ (3-0), επιθυμεί να πατήσει με το δεξί στην έδρα της και να συνδυάσει την επιστροφή της εκεί με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τους “κίτρινους”.

Σχολιάζοντας τη σημερινή αναμέτρηση ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, που είχε πέρασμα από τον Ιωνικό ως παίκτης, δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA: “Από τη μία είναι σημαντικό να παίζεις παιχνίδια γρήγορα (σ.σ. το προηγούμενο παιχνίδι του Άρη ήταν την περασμένη Δευτέρα, 13/9), αλλά από την άλλη καλούμαστε να παίξουμε με δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης σε σχέση με τον αντίπαλο, με την έκτακτη αλλαγή που έγινε στο πρόγραμμα. Δεν είχαμε το περιθώριο να δουλέψουμε πολλά πράγματα για τον τρόπο που παίζει ο Ιωνικός και πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι τους βαθμούς νίκης”.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το σκεπτικό των παικτών του Άρη. Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA για την αναμέτρηση, τόνισε: “Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό από ό,τι στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς”.

Στον αγωνιστικό τομέα, δύο απουσίες μετράει ο Άκης Μάντζιος εν όψει του σημερινού αγώνα. Δεν έχει στη διάθεσή του τους ανέτοιμους, λόγω τραυματισμών, Ματέο Γκαρσία και Λούμορ. Ο προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 παίκτες, από τους οποίους θα πρέπει τελικώς να αφήσει έναν εκτός. Αυτοί είναι οι Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαΐροβιτς, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Δεληζήσης και Μάνος.

Σχετικά με την ενδεκάδα που έχει κατά νου να παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι ο Μάντζιος (σε σχηματισμό 4-2-3-1), αυτή αποτελείται από τον Ντένις στην εστία, τους Σούντγκρεν και Σάκιτς στα άκρα της άμυνας, με τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο ως κεντρικούς αμυντικούς, τους Σάσα και Εντιαγέ στις θέσεις των αμυντικών μέσων, με τους Ιτούρμπε και Μαντσίνι στις πτέρυγες της επίθεσης και τον Μπερτόγλιο ως επιτελικό μέσο πίσω από τον προωθημένο Καμαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.