Χαΐροβιτς: «Θα είμαστε πιο έτοιμοι, καλύτεροι και θα γυρίσουμε με το τρίποντο» (vid)

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Ιωνικό και τις δικές του πρώτες στιγμές στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports: 

Για το τι δεν πήγε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν ήρθε η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι φυσιολογικό να υπάρχει λίγο άγχος, νευρικότητα και από τις δύο ομάδες, αλλά θεωρώ κάναμε ένα καλό παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ για να κερδίσουμε αλλά παρόλο αυτά έχουμε την αυτοπεποίθηση που έχουμε σαν ομάδα και πιστεύω πως στο επόμενο παιχνίδι θα μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ για να κερδίσουμε».

Για το αν είναι ευνοϊκό το ότι παίζει ο Άρης με τον Ιωνικό σε κοντινές ημερομηνίες: «Μπορούμε να έχουμε 1-2 μέρες για αποκατάσταση αλλά υπάρχουν τέσσερις ημέρες που μεσολαβούν οπότε δε θα είναι πρόβλημα για εμάς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Ιωνικό οπότε θα παίξουμε το παιχνίδι μας για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς».

Για το τι παιχνίδι περιμένει: «Κάθε παιχνίδι για τον Ιωνικό στη Super League είναι σημαντικό. Χάσανε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ οπότε θα θέλουν να μας κερδίσουν, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι στον βαθμό που πρέπει και πνευματικά και πιστεύω ότι θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για το πως βιώνει την ομάδα και τον ανταγωνισμό που υπάρχει: «Είμαι εδώ περίπου 2,5 μήνες νιώθω πολύ καλά μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και όπως έχω πει όλα τα παιδιά και οι άνθρωποι της ομάδας με δέχτηκαν με πολύ θέρμη, πολύ θετικά και νιώθω πάρα πολύ καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.