Ολυμπιακός: Εκνευρισμός για το αποτέλεσμα, σιγουριά για τη συνέχεια

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν χώνεψαν εύκολα την ισοπαλία με τον Ατρόμητο!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με δύο χαμένους βαθμούς τη σεζόν, μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε αδυναμία να επιβάλλει τον ρυθμό της για 45 λεπτά και όταν το κατάφερε, έπεσε πάνω στην αμυντική συνοχή του Ατρόμητου, στο παιχνίδι των καθυστερήσεων που επιστράτευσαν οι Περιστεριώτες, αλλά και στην αστοχία από πολλές θέσεις μέσα στην περιοχή. O Ολυμπιακός είχε 16 τελικές προσπάθειες, ενώ έξι απ΄αυτές ήταν προς την εστία του Πίριτς χωρίς ωστόσο καμία να βρει στόχο.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εκδήλωσαν τον εκνευρισμό του για το χθεσινό αποτέλεσμα, καθώς θεώρησαν πως άξιζαν τη νίκη με βάση την εικόνα του δευτέρου μέρους. Ο Τόμας Βατσλίκ είπε στην κάμερα του Novasports πως αν “παίζαμε για 30 λεπτά ακόμα θα είχαμε πετύχει ένα ή περισσότερα γκολ”. Αντίστοιχες ήταν οι συνομιλίες και εκτός κάμερας. Άλλοι εστίαζαν στον βαθμό δυσκολίας του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο παράλληλα εξέφραζαν τη σιγουριά πως γρήγορα η ομάδα θα βρει τον βηματισμό της χάρη στη χημεία, την ομοιογένεια και φυσικά την ποιότητα των νεοφερμένων οι οποίοι είναι εμφανές πως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν. Η ανάρτηση του Γιάν Εμβιλά φανερώνει και το άρωμα των αποδυτηρίων μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο. “Εκνευριστικό” έγραψε με νόημα ο Γάλλος.

Αυτά είπε ο Βατσλίκ μετά το ματς!

Πάντως το πρόγραμμα των Πειραιωτών το αμέσως επόμενο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη με Αντβέρπ (16/09), Λαμία (19/09), Απόλλωνα Σμ. (22/09), Αστέρα Τρ. (26/09), Φενέρμπαχτσε (30/09) και Παναθηναϊκό (03/10) απαιτεί καθαρό μυαλό και τα μάτια στον στόχο, για να βρει ουσία ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.