Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0: Κυριαρχία αλλά… αστοχία (vids)

H ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε τελικά να φτάσει σε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Άντεξαν και πήραν τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να ζητάει πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό σε πτώση του Βαλμπουενά μέσα στην περιοχή μετά από τράβηγμα του Ντένιτς. Στην συνέχεια του αγώνα υπήρξαν δυο σημαντικές στιγμές στο ίδιο λεπτό (9ο) από μια για κάθε ομάδα, αρχικά ένα σουτ του Τικίνιο μέσα από την περιοχή το οποίο εξουδετέρωσε ο Πίριτς, με το ίδιο να συμβαίνει και στην άλλη πλευρά με την κεφαλιά του Κουλούρη να σταματάει στον Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο κινητικός, είχε την κατοχή της μπάλας και βρήκε μερικά σουτ από τους Καρμπόβνικ, Σισέ και Λόπες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, με τον Ατρόμητο να βρίσκει τις καλύτερες στιγμές του μέσα από τα σουτ του Λόπες με το δεύτερο μάλιστα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Βατσλίκ.

Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως με τις δυο ομάδες να μην βρίσκουν κάποιες σημαντικές στιγμές και το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου οι δυο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, λειτουργούσαν σωστά αμυντικά με τον Ολυμπιακό και πάλι να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορεί να βρει χώρους και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πίριτς.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα “εκρηκτικό” πεντάλεπτο το οποίο ξεκίνησε από το 64ο λεπτό και μετά, με την πίεση προς την άμυνα του Ατρόμητου να αυξάνεται αισθητά και πρωταγωνιστές για τους “ερυθρόλευκους” τους Ενβιλά, Μπουχαλάκης και Σισέ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζονται και στην συνέχεια του ματς, με τις επόμενες καλές στιγμές να ανήκουν στους Ελ Αραμπί και Τικίνιο χωρίς όμως και πάλι να έρχεται το γκολ που έψαχνε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πολιορκούν την περιοχή του Ατρόμητου με τους Ονιεκούρου και Τικίνιο να είναι αρκετά κινητικοί και να δημιουργούν πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων με τον Ελ Αραμπί να είναι και αυτός σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις με καμία όμως από αυτές να μην καταλήγει στα δίχτυα του Πίριτς.

Μεγάλες ευκαιρίες υπήρξαν και στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους Ανδρούτσο, Αλγκασίμ Μπα και Κούντε αλλά και πάλι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα με τον αγώνα τελικά να ολοκληρώνεται στο 0-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.