Βόλος – Λαμία 2-1: Με το… δεξί οι Βολιώτες (vids)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον Βόλο για να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Λαμίας.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον Βόλο για να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Λαμίας στην πρεμιέρα της Superleague.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Βόλου, ο 32χρονος Σεβιγιάνος Γκιγιέρμο Αμπασκάλ πήρε το πρώτο του “τρίποντο” στο ελληνικό πρωτάθλημα, βλέποντας την ομάδα του να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης για 45 λεπτά. Τα γκολ των Μπαρτόλο και Φαν Φερτ έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στον Βόλο, ενώ η Λαμία έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.

Ιστορία έγραψε ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης και έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Superleague.

“Αφεντικό” ο Βόλος

Μόλις στα 24 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, ο Βόλος έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Φερνάντες.

Η ομάδα της Μαγνησίας πίεσε τη Λαμία και κατάφερε στο 8ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρομέρο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Μπαρτόλο πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 11ο λεπτό, ο Τζανετόπουλος απείλησε με κεφαλιά τους Βολιώτες, ενώ στο 29ο λεπτό ο Μπαρτόλο έχασε σπουδαία ευκαιρία, καθώς ο Σαράνοφ με εξαιρετική επέμβαση σταμάτησε την προσπάθεια του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Το δεύτερο τέρμα του Βόλου ήρθε στο 41ο λεπτό με τον Φαν Φερτ. Μετά από ατομική προσπάθεια του Ρεγκατέν, ο Ολλανδός επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, σκοράροντας το παρθενικό του τέρμα στη Superleague.

Στο 43ο λεπτό ο Σκόνδρας έκανε το μακρινό και δυνατό σουτ, ωστόσο ο Κλέιμαν μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο 44′ ο Ελευθεριάδης δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Μισή… απάντηση από τη Λαμία

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε τρεις αλλαγές στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους, πήρε επιθετικά ρίσκα και είδε την ομάδα του να μειώνει σε 2-1 στο 52ο λεπτό. Μετά από “παιδικό” λάθος του Κλέιμαν, ο Τιρόνε έκλεψε τη μπάλα και μείωσε το σκορ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο 56′ ο Νούνιες έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και το πλασέ, ωστόσο ο Κλέιμαν με σημαντική επέμβαση απέτρεψε την ισοφάριση της Λαμίας.

Ο Γκρίλο έχασε σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά στο 62′, ενώ ο Τιρόνε στο 67′ και ο Ρόμανιτς στο 68′ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Ο Βόλος “άγγιξε” και τρίτο τέρμα. Στο 81′ ο Μπαρτόλο έκανε αρχικά το πλασέ, ο Σαράνοφ έδιωξε και στη συνέχεια ο Ροσέρο δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντινή απόσταση, ενώ και πάλι ο Κολομβιανός δεν μπόρεσε στο 91ο λεπτό να σκοράρει σε αντεπίθεση.

Βόλος – Λαμία: 2-1

Σκόρερ: 8′ Μπαρτόλο, 41′ Φαν Φερτ – 52′ Τιρόνε
Κίτρινες Κάρτες: 84′ Σοάρες – 8′ Γκέντσογλου, 36′ Νούνιες
Κόκκινη Κάρτα: –

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης
Βοηθοί Διαιτητές: Ιορδάνης Δημητριάδης, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (76′ Σοάρες), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Φερνάντες (85′ Βοϊτκόφσκι), Φαν Φερτ (67′ Ροσέρο)

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο (46′ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος (83′ Τζανετόπουλος), Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης (46′ Μανουσάκης), Γκέντσογλου (46′ Τιρόνε), Καραμάνος (73′ Μανούσος), Ρόμανιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.