SL1: Τα 10άρια στις φανέλες τους

Oι 14 παίκτες που διάλεξαν το “10” στη φανέλα τους στο Πρωτάθλημα της SL1-Εκπρόσωποι 7 χωρών, κανένας Ελληνας

Το Νο10 δεν θα… συστηθεί τώρα στην ιδεολογία του ποδοσφαίρου. Ένα νούμερο με ξεχωριστή σημειολογική σημασία, ένα νούμερο που κρατάει πάντα τη δική του χάρη. 

Το Νοvasports.gr σας παρουσιάζει τους 14 παίκτες που έχουν διαλέξει αυτό το νούμερο στις φανέλες του στο Πρωτάθλημα της SL1.

Σε αυτούς, οι 5 είναι από την Ισπανία, οι 3 είναι από την Πορτογαλία, δύο είναι Αργεντινοί και από έναν εκπρόσωπο έχουν η Βραζιλία, η Αγγλία, το Ιράν και η Αυστρία. Στη σχετική λίστα δεν υπάρχει Ελληνας

Οι ομάδες με αλφαβητική σειρά:

ΑΕΚ: Θα μπορούσε να φοράει και το “9” στη φανέλα καθώς η θέση του είναι αυτή του επιθετικού, έχει προτιμήσει το “10”. Η αναφορά γίνεται για τον 31χρονο Ιρανό, Καρίμ Ανσαριφάρντ, στη δεύτερή του σεζόν με την ΑΕΚ. Μέχρι τώρα έχει 49 συμμετοχές και 15 γκολ.

Απόλλων Σμύρνης: Το “10” το πήρε ο Νίκολας Μαρτίνες. Ο 34χρονος Αργεντινός είναι στην πρώτη του σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά όχι στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα έχει 89 συμμετοχές και 10 γκολ, με τον Παναιτωλικό, τον Άρη και τον Βόλο Ν.Π.Σ.

Άρης: Ο 25χρονος Αργεντινός, Ματέο Γκαρσία έχει το “10” στη φανέλα. Είναι στην τρίτη του σεζόν με τον Άρη, μέχρι τώρα έχει 65 παιχνίδια και 13 γκολ.

Αστέρας Τρίπολης: Στην τρίτη του σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης μπαίνει ο 26χρονος Ισπανός, Ενέκο Καπίγια. Έχει το “10” και μέχρι τώρα 27 συμμετοχές και ένα γκολ με την ομάδα της Τρίπολης.

Ατρόμητος: Ο Μπεντινέλι, ο 28χρονος Βραζιλιάνος, πήρε μετεγγραφή από τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Ατρόμητο και έχει το “10” στη φανέλα. Είναι η πρώτη του σεζόν με τον Ατρόμητο, στις τρεις προηγούμενες με τον Απόλλωνα είχε 82 συμμετοχές και 20 γκολ.

Βόλος Ν.Π.Σ.: Ο 23χρονος Ισπανός, Πάολο Φερνάντες πήρε το “10”. Ένας από τους παίκτες που απέκτησε ο Βόλος Ν.Π.Σ., στην περίοδο του καλοκαιριού, στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα.

Ιωνικός: Ο 25χρονος Πορτογάλος, Ντάλσιο Γκόμες πήρε μετεγγραφή από τον Παναιτωλικό στον Ιωνικό και πήρε και το “10”. Τις δύο προηγούμενες σεζόν που έπαιξε με την ομάδα του Αγρινίου είχε 67 συμμετοχές και δύο γκολ.

Λαμία: Ο 30χρονος Ισπανός, Γκουστάβο Τιρόνε είναι στην τρίτη του σεζόν με τη Λαμία. Έχει το “10” και μέχρι τώρα έχει 31 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ολυμπιακός: Το “10” στον Ολυμπιακό το έχει ο Ρόνι Λόπες.Ο 26χρονος Πορτογάλος διάλεξε τον συγκεκριμένο αριθμό ενώ αρχικά είχε το “20”. Ο Λόπες -αφού ρώτησε και τον Φορτούνη και του είπε ότι δεν θα το πάρει- διάλεξε το “10” στη φανέλα.

ΟΦΗ: Ο 27χρονος Άγγλος, Αντίλ Ναμπί μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του με τον ΟΦΗ. Έχει το “10”. Μέχρι τώρα με τον ΟΦΗ έχει 42 παιχνίδια και 8 γκολ.

Παναθηναϊκός: Ο 31χρονος Ισπανός, Κάρλος Καρλίτος έχει το “10” στον Παναθηναϊκό. Είναι στη δεύτερή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό, στην προηγούμενη είχε 34 παιχνίδια και 6 γκολ.  

Παναιτωλικός: Ο Ελντερ Μπαρμπόσα είναι στον Παναιτωλικό από τον προηγούμενο Ιανουάριο. Ο 34χρονος Πορτογάλος έχει το “10”. Την προηγούμενη σεζόν έκανε 12 παιχνίδια και δύο γκολ.

ΠΑΟΚ: Το “10” στον ΠΑΟΚ το έχει ο 27χρονος Αυστριακός, Τόμας Μουργκ. Είναι στη δεύτερη σεζόν με την ομάδα, την προηγούμενη είχε 39 παιχνίδια και 5 γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο 31χρονος Ισπανός, Χουάν Ντομίνγκεθ έχει το “10” στον ΠΑΣ Γιάννινα. Την προηγούμενη σεζόν είχε 30 παιχνίδια με την ηπειρωτική ομάδα, χωρίς να σκοράρει. Είναι στη δεύτερή του σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.