Οι δηλώσεις των νέων μεταγραφών της ΑΕΚ (vid)

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα με τους "κιτρινόμαυρους" να στέλνουν το μήνυμά τους ενόψει της πρεμιέρας της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι νέοι παίκτες της ΑΕΚ:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: “Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Σε ένα κλαμπ που ξέρει να διεκδικεί τίτλους. Γι’ αυτό είμαι εδώ”.

Διαβάστε επίσης όλα όσα είπαν Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου.

Αλέξανδρος Παρράς: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα”.

Γεράσιμος Μήτογλου: “Είμαι χαρούμενος, τιμή για εμένα να είμαι εδώ, θέλω να βελτιωθώ προσωπικά και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσουμε τίτλους”.

Τζαβέλλας: “Έγινε μια γενναία προσπάθεια να έρθω στην ΑΕΚ”

Γιώργος Τζαβέλλας: “Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για μια γενναία προσπάθεια για να μπορώ να βρω εδώ, θα μιλήσω στο γήπεδο, θα προσπαθήσω να ανταμειφθούν οι κόποι της ομάδας να με φέρει. Μια καλή χρονιά και να έχουμε υγεία”.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: “Καλησπέρα στους φίλους της ΑΕΚ και σε όλους. Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους, έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια οπότε εύχομαι ότι καλύτερο”.

Νόρντιν Αμπραμπάτ: “Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μεταγραφή σαν ελεύθερος. Μου εξήγησαν το πρότζεκτ είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, είναι επίσης ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τον κόσμο της ΑΕΚ”.

Σέρχιο Αραούχο: “Αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου, θέλω να βοηθήσω έτσι ώστε η ομάδα να έχει επιτυχημένη χρονιά να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Εχσάν Χατζισαφί: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ”.

Άμραμπατ: “Ήρθα για το πρότζεκτ, τα περισσότερα στο γήπεδο”

Νόρντιν Άμραμπατ: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν ελεύθερος, είχα πολλές προτάσεις. Κονέ και Παπαδημητρίου μίλησαν μαζί μου, μου εξήγησαν το πρότζεκτ και τι σκέφτεται η ομάδα για το μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τον κόσμο της ομάδας. Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή και τα περισσότερα θα τα πούμε στο γήπεδο”.

Στίβεν Τσούμπερ: “Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Άργησα λόγω των Εθνικών να ενσωματωθώ στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Τους έχω παρακολουθήσει και είναι εντυπωσιακοί”.

Ντάρκο Γέβτιτς: “Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ τον κόσμο για το ζεστό καλοσώρισμα. Θα μιλήσουμε στο γήπεδο, όπως είπε ο κόσμος. Είναι λίγο πιο δύσκολο για εμένα γιατί αποτέλεσα την τελευταία μεταγραφή. Είμαστε ένα καλό γκρουπ και θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Λάζαρος Ρότα: “Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με εμπιστεύονται. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.