Ολυμπιακός: Οι αστάθμητοι παράγοντες πριν τον Ατρόμητο

Ποιες είναι οι σκέψεις και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2021-2022 με την αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο στο “Γ. Καραϊσκάκης” την προσεχή Κυριακή (12/09, 20.30, NS Prime). Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από μια σειρά αναμετρήσεων για την Ευρώπη με αγωνιστικά προβλήματα και διακυμάνσεις, από τα οποία προέκυψε η είσοδος των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League, πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία των παικτών, καθώς ξεκινά ο μαραθώνιος του ελληνικού πρωταθλήματος που οδηγεί στον -παραδοσιακά- μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς δούλεψε με όσους έμειναν και μέλη της Β’ ομάδας. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του ένα μικρό διάστημα για την κατάρτιση της ενδεκάδας της πρεμιέρας με τον πάντα υπολογήσιμο Ατρόμητο και περιμένει φυσικά την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετούς Αφρικανούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πάντα ερωτηματικό για την ομαλή επιστροφή. Από τη μία οι διεθνείς με τη Γουινέα έχουν εγκλωβιστεί λόγω του στρατιωτικού πραξικοπήματος, ενώ από την άλλη πάντα υπάρχει η αγωνία για τραυματισμούς λόγω των προβληματικών αγωνιστικών χώρων. Ο τυχερός βέβαια είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έμεινε εκτός εθνικής από την Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για το παιχνίδι με τη Γουινέα και γλίτωσε την ταλαιπωρία που υφίστανται οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και ο Μαμαντού Κανέ.

Αγωνία για τους διεθνείς από τη Γουινέα. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ απέναντι στο Βέλγιο δεν έχει εκτιμηθεί σε απόλυτο βαθμό και μέσα στη μέρα θα υπάρξουν νεότερα, ενώ δεν αποκλείεται ο Τσέχος πορτιέρε να επιστρέψει νωρίτερα στη χώρα μας με σκοπό να ενσωματωθεί πιο ομαλά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μέσω της κατάλληλης αποθεραπείας. Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες διεθνείς ο Μαρτίνς είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Γιώργo Μασούρα να επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις και να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε μετά το ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και του στέρησε τη συμμετοχή στα ματς της εθνικής Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.