ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου για τους νέους παίκτες και το ρόστερ

Οι απαντήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Βέροια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Βέροια αναφέρθηκε και στους νέους παίκτες που μπήκανε στην καθημερινότητα της ομάδας αλλά και γενικότερα στο ρόστερ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τους νεοαποκτηθέντες είπε: “Αποφασίσαμε να παίξουμε αυτό το φιλικό παιχνίδι για να δώσουμε χρόνο στους καινούριους αλλά και σε όσους δεν έπαιξαν πολύ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Για να μπορέσουν οι καινούριοι να μπουν στη φιλοσοφία μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Πετύχαμε τον στόχο μας, δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τον καθένα, να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση”.

Για το αν προβληματίζεται για τις απουσίες στα άκρα της επίθεσης είπε: “Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να τη διαχειριστούμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση, σε μια σειρά αγώνων που έρχονται. Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά αυτές οι καταστάσεις. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες που είναι εδώ, πως είναι μέρος του συνόλου, γιατί έχουμε πολλές διοργανώσεις και στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ ή αν υπάρχει κάποιο κενό είπε: “Τι περιμένετε να απαντήσω; Είμαστε πολύ καλά και θα πάμε να παλέψουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε. Κάποιες φορές θα κερδίζουμε παίζοντας καλά, κάποιες φορές θα παίρνουμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να το γνωρίζουν αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.