ΑΕΚ: Τοποθετήθηκαν τα πρώτα καθίσματα στην “Αγιά Σοφιά” (pics)

Τα πρώτα καθίσματα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την "Αγιά Σοφιά" είναι πλέον γεγονός, με τις εργασίες για την τοποθέτησή τους να έχουν ήδη αρχίσει.

Την Πέμπτη έφτασαν στην “Αγιά Σοφιά” τα πρώτα καθίσματα που θα τοποθετηθούν σιγά σιγά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλάδελφεια και την Παρασκευή άρχισαν ήδη να τοποθετούνται.

Την κατασκευή τους έχει αναλάβει ο παγκόσμιος κολοσσός «DAPLAST», που έχει “ντύσει” μεταξύ άλλων “Καμπ Νοου” και “Σαντιάγκο Μπερναμπέου,” είναι η εταιρία που έχει αναλάβει να «ντύσει» τις εξέδρες της “Αγιά Σοφιάς”, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το aek365!

Πρόκειται για μια εταιρία κορυφαία στο είδος της, την οποία επέλεξε η ΑΕΚ για να κατασκευάσει και να τοποθετήσει τα καρεκλάκια της “Αγιά ΣοφιάςΟΠΑΠ Arena“, με την “DAPLAST” που εδρεύει στην Ισπανία, να είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες και ένας παγκόσμιος κολοσσός στη βιομηχανία της σχεδίασης, της δημιουργίας, της κατασκευής και της τοποθέτησης καθισμάτων.

Μια εταιρία, που τα έργα τα οποία έχει αναλάβει μιλάνε από μόνα τους, καθώς από το 1979 που ιδρύθηκε έχει επιμεληθεί γήπεδα όπως το Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης, το Σάντσεθ Πιθχουάν της Σεβίλλης, το Μεστάγια της Βαλένθια και πολλά άλλα σε όλο τον κόσμο.

Οι πρώτες παρτίδες με τα καρεκλάκια λοιπόν έφτασαν την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήδη ξεκίνησε η τοποθέτηση τους. Μαζί με τα καθίσματα της “Αγιά Σοφιάς“, ήρθαν στην Ελλάδα τα καθίσματα και για το νέο γήπεδο προδιαγραφών UEFA που δημιουργείται στα Σπάτα, αφού θα μπει το ίδιο μοντέλο θέσεων.

Και ποιο είναι το μοντέλο που έχει επιλεγεί; Πρόκειται για το CR4, μια δοκιμασμένη επιλογή που έχει την πιστοποίηση της UEFA, έχει ποιότητα, ανθεκτικότητα και είναι το μοντέλο που επιλέγεται σε πολλά γήπεδα παγκοσμίως όσον αφορά τις «απλές θέσεις».

Αυτό θα γίνει και στην “Αγιά Σοφιά” με το συγκεκριμένο μοντέλο, σύμφωνα με πληροφορίες, να τοποθετείται στις «απλές θέσεις» στο πάνω διάζωμα και φαίνεται πως θα βιδώνεται στην κάθετη πλευρά της εξέδρας, ενώ στις «απλές θέσεις» του κάτω διαζώματος, φαίνεται πως θα υπάρχει και μια μεταλλική κατασκευή καθώς θα βιδώνεται στο έδαφος. Επίσης, όσον αφορά καρεκλάκια της “Αγιάς Σοφιάς“, έχουν παραγγελθεί κάποια κομμάτια και σε μαύρο χρώμα λογικά για να σχηματοποιήσουν το «ΑΕΚ» και τον “Δικέφαλο” που βλέπουμε στην μακέτα απέναντι από τα επίσημα, ενώ στα Σπάτα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά κίτρινα καρεκλάκια.

Τώρα, να διευκρινίσουμε και κάτι άλλο. Το μοντέλο CR4 της «DAPLAST» που θα μπει στην “Αγιά Σοφιά” αφορά τις «απλές θέσεις». Προφανώς θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε κάποιες θέσεις όπως τα VIP, ενδεχομένως και σε άλλες, που θα μπει διαφορετικό μοντέλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.