ΠΑΟΚ: Στο κάδρο και ο Λιάγιτς!

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου Σέρβου επιτελικού μέσου, Άντεμ Λιάγιτς, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας, για την ενίσχυση του ρόστερ του στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου

Στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στη θέση του επιτελικού μέσου, μπήκε και ο 29χρονος διεθνής Σέρβος, Άντεμ Λιάγιτς. Ο παίκτης που ανήκει στην Μπεσίκτας έχει πλούσια καριέρα στο Καμπιονάτο και θεωρείται ότι αποτελεί μια περίπτωση, που αν ο “Δικέφαλος” δείξει αποφασιστικότητα, μπορεί να προχωρήσει στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Το συμβόλαιό του Λιάγιτς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι ετήσιες αποδοχές του υπολογίζονται στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να συμβάλει και η Μπεσίκτας για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, καθώς ο ΠΑΟΚ προσφέρει για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Μπορεί η υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο να είναι ακόμη ανοικτή για τον “Δικέφαλο”, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι “ασπρόμαυροι” παρακολουθούν κάθε διαθέσιμη περίπτωση, όπως είναι αυτή του Λιάγιτς. Ενός παίκτη με πέρασμα από την Παρτιζάν, τη Φιορεντίνα, τη Ρόμα, την Ίντερ, την Τορίνο και τελευταία την Μπεσίκτας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.