ΠΑΟΚ: Ουάρντα και Νινούα θέλει η Ανόρθωση

Σε διπλή ενίσχυση του ρόστερ της με παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ επιθυμεί να προχωρήσει η Ανόρθωση, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρό της και το Νίκα Νινούα εκτός από τον Αμρ Ουάρντα

Η Ανόρθωση σχεδιάζει να προχωρήσει σε διπλή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της με παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η “κυρία” του κυπριακού ποδοσφαίρου είχε βάλει στο στόχαστρό της αρχικά τον Αμρ Ουάρντα και τώρα πρόσθεσε στη λίστα της και το Νίκα Νινούα. Μάλιστα, ΜΜΕ της Μεγαλονήσου υποστηρίζει ότι οι δύο μεταγραφές είναι πολύ κοντά να ολοκληρωθούν.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα kerkida.net, “εκτός από τον Αμρ Ουάρντα, η Ανόρθωση θα πάρει κι άλλον παίκτη από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει συμφωνήσει με το Νίκα Νινούα, ώστε να έρθει δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Γεωργιανός μέσος, βρέθηκε μία ανάσα από την Ανόρθωση τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον ζήτησε ξανά και τώρα θα γίνει όπως όλα δείχνουν το deal. Έμειναν κάποιες λεπτομέρειες για να προκύψει συμφωνία με την ελληνική ομάδα”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Ο Νινούα δεν θα πάρει θέση στον κατάλογο Α. Φουλ… για διπλό DEAL με τον ΠΑΟΚ, αφού προ των πυλών του “ΠΑΠ” βρίσκεται ο Ουάρντα. Το βράδυ της Πέμπτης το kerkida.net αποκάλυψε τις προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει συμφωνία με τον Αιγύπτιο άσο και έμειναν κάποια διαδικαστικά θέματα με τον ΠΑΟΚ”.

Με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος, ό,τι είναι να γίνει με τους δύο παίκτες, αναμένεται να γίνει σύντομα. Δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν στην Ανόρθωση, όπως υποστηρίζουν στην Κύπρο, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτούς (π.χ. ο Απόλλων Σμύρνης για το Νινούα και ο Βόλος για τον Ουάρντα). Σύντομα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και για τους δύο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.