Χωρίς Τεννέ η προπόνηση

Ο Μπάμπης Τεννές προσβλήθηκε από ίωση, με αποτέλεσμα να μην δώσει το παρών στην προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή.

Ο Μπάμπης Τεννές προσβλήθηκε από ίωση, με αποτέλεσμα να μην δώσει το παρών στην προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή. Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των συνεργατών του.

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα και για να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να συμπληρώσει την αποστολή, συμπεριέλαβε σε αυτή τους τερματοφύλακες της ομάδας Νέων, Δημήτρη Τσάπαλο και Γιώργο Τηλέμαχο.

Κι αυτό γιατί ο Μπλάζιτς είναι με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου και οι Τζενάμο, Μπαμπανιώτης είναι τραυματίες και ακολούθησαν για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Άγγελος Χαριστέας και ο Γιώργος Θεοδωρίδης που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ο Παύλος Μητρόπουλος που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και ο Άντι (ίωση).

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους: Κουτρομάνο, Γκόλια, Αναστασιάδη, Κούσα, Μουμίν, Μπελεβώνη, Ρότσα, Σέγε, Μπουμάλ, Πασά, Μεζάκ, Παλαιολόγο, Δέντσα, Καπνόπουλο, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Σιόντη, Παππά, Τσάπαλο, Τηλέμαχο.

Οι Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Καραμαλίκης, Καμαρά, Άντι, Μεταξούλης, Σμίλτος, Ζέρης, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο EMILEON SportCenter.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.