ΑΕΚ: Δεν επηρεάζει ο Κόστιτς την υπόθεση Τσούμπερ

Τα γερμανικά ρεπορτάζ περιέπλεξαν τον δανεισμό του Τσούμπερ, ωστόσο στην ΑΕΚ θεωρούν πως η δική τους υπόθεση δεν επηρεάζεται από αυτή του Κόστιτς.

Η απόφαση του Κόστιτς να ζητήσει μεταγραφή στη Λάτσιο και ο αποκλεισμός από την αποστολή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης περιέπλεξε κάπως την υπόθεση μεταγραφής του Στέφεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ όμως και σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι άνθρωποι της Ένωσης, η περίπτωση του Ελβετού χαφ δεν σχετίζεται μ’ αυτή του Σέρβου μεσοεπιθετικού και την πιθανότητα μεταγραφής του στη Λάτσιο.

Η υπόθεση παραμένει ανοικτή για την ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκονται ήδη στην Φρανκφούρτη ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, προκειμένου να διευθετήσουν λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί η συμφωνία τόσο με την Άιντραχτ, όσο και με την πλευρά του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: “Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ ο Τσούμπερ – Είναι παίκτης ηγέτης”

Η περίπτωση του Τσούμπερ πάντως από την αρχή είχε τις πολλές δυσκολίες της, ωστόσο με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες δεν σημαίνει πως η περίπτωσή του έχει ναυαγήσει.

Ούτε η πλευρά του παίκτη, ούτε η πλευρά της Άιντραχτ έχουν στείλει κάποιο μήνυμα πως έχει αλλάξει κάτι στις προηγούμενες συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών και συνεπώς η υπόθεση του Κόστιτς δεν επηρεάζει τον δανεισμό του Ελβετού στην Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.