ΑΕΚ: Xειρουργείο για Λιβάι Γκαρσία!

Άσχημα νέα για την ΑΕΚ και τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα χειρουργηθεί στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.

Απρόοπτο με τον Λιβάι Γκαρσία προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο διεθνής επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να το αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το φιλικό με τη Λαμία και οι πρώτες σκέψεις ήταν να πορευθεί με συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που του προέκυψε.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστή ρήξη στον μηνίσκο λόγω της αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αλλά και της διακοπής αποφασίστηκε σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Ένωσης να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Την επέμβαση θα την κάνει την Τετάρτη το πρωί ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης, Λάκης Νικολάου.

Θυμίζουμε πως ο Λιβάι Γκαρσία είχε τραυματιστεί στο γόνατο και στον αγώνα των Play Off με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν που μας πέρασε.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.