Αμράμπατ: Με κίνητρο, χαρακτήρα και εμπειρία! (vid)

Τι θα προσφέρει ο Αμράμπατ στην ΑΕΚ; Ποια είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν; Το Novasports.gr ακτινογραφεί τον Νορντίν Αμράμπατ!

Ο Νορντίν Αμράμπατ, αναμένεται τη Δευτέρα να υπογράψει συμβόλαιο και ν΄ανακοινωθεί από την ΑΕΚ!

Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου και την Δευτέρα, μόλις περάσει με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την “Ένωση”.

Η ΑΕΚ ήθελε ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή, με τα στοιχεία του Αμράμπατ, στοιχεία που είναι ικανά να βοηθήσουν την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.

Σίγουρα, οι φίλοι της ΑΕΚ, αν και χάρηκαν στο άκουσμα του ονόματος του Αμράμπατ, γρήγορα η ηλικία ήταν αυτή που τους έκανε να απογοητευτούν.

Ο Αμράμπατ, φαίνεται πως δεν ήρθε στην Ελλάδα, ούτε για τουρισμό, ούτε για να “κολλήσει ένσημα”, αλλά για ν΄αποδείξει στον ομοσπονδιακό προπονητή του Μαρόκο, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς πως είναι ένας παίκτης που αξίζει μια θέση στην ομάδα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Αν κάποιος έχει στα 34 του τέτοια νοοτροπία, τότε σίγουρα είναι ένας παίκτης που θέλει να βοηθήσει ώστε η ομάδα του να φτάσει στους στόχους της.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Χάουζεν αλλά και τον Άγιαξ. Το 2006 βρέθηκε στην Όμνιγουορντ (πλέον Άλμερε) με την οποία σε ένα χρόνο είχε 17 γκολ! Η Φένλο έναντι 75 χιλιάδων ευρώ τον ενέταξε στο δυναμικό της. Σε ένα χρόνο και 33 συμμετοχές πέτυχε 10 γκολ και όπως είναι λογικό τράβηξε τα βλέμματα των “μεγάλων” του Ολλανδικού πρωταθλήματος!

Η PSV έδωσε 2.3 εκ ευρώ και τον έκανε δικό της! Έμεινε εκεί 3 χρόνια πριν μετακομίσει στην Τουρκία και την Καϊσερισπόρ έναντι σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Τα στοιχεία που έδειξε με την τουρκική ομάδα οδήγησαν την Γαλατάσαράι να κάνει πρόταση για την απόκτησή του. Χρειάστηκε να δώσει 8.6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει . Ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ κατέκτησε με την Γαλατά για να βρεθεί με την μορφή δανεισμού στην Ισπανία και την Μάλαγα! Το 2014 αποφάσισε να μετακομίσει στην Ανδαλουσία έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ. Φάνηκε να μην μπορεί να προσαρμοστεί όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να παίξει μόλις σε 14 ματς.

ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ…ΑΓΓΛΙΑ

Το 2016, η Γουότφορντ με 6.1 εκατομμύρια ευρώ αποκτά τον Αμράμπατ. Στα δύο χρόνια παρουσίας του σε 44 συμμετοχές δεν πέτυχε κάποιο γκολ. Μάλιστα ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Λεγανές για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ το 2018. 80 συμμετοχές και 15 γκολ! Κέρδισε ένα πρωτάθλημα, ενώ είχε πολλές ασίστ!

ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ

Ο Αμράμπατ, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε ν΄αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, παρά τα χρήματα που θα μπορούσαν να του προσφέρουν οι αντίπαλες ομάδες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ήθελε να σκοράρει απέναντι στους φιλάθλους που του έδειξαν τόση αγάπη!

Ενδεικτικό της αγάπης του κόσμου στο πρόσωπο του, είναι πως στο 11ο λεπτό του τελευταίου ματς, όλοι χειροκρότησαν και φώναξαν τ΄όνομά του παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζονταν!

Γενικότερα, απ΄όλες τις ομάδες που αποχώρησε έφυγε έχοντας αγαπηθεί από τους φιλάθλους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ο 34χρονος, μπορεί ν΄αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και στην κορυφή. Είναι δυνατός και γρήγορος και δεν είναι εύκολο να τον σταματήσει αντίπαλος ποδοσφαιριστής!

Ο Αμράμπατ, ακόμη και όταν τελείωσε το συμβόλαιο του με την Αλ Νασρ, δεν σταμάτησε να κάνει προπονήσεις. Ο Κόουτς της Αλ Νασρ του επέτρεψε να προπονείται ατομικά ώστε να διατηρήσει την καλή του αγωνιστική κατάσταση.

Η ΑΕΚ αναμένεται λοιπόν να κερδίσει ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ένα εξαιρετικό χαρακτήρα που θα προσθέσει εμπειρία σε μια θέση που η “ένωση” την χρειάζεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.