Άρης: Ο Ντιαγέ βιάζεται να συστηθεί (pics)

Ο Μπαντού Ντιαγέ στο φιλικό του Άρη με την ΑΕΛ έδειξε το γιατί θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θέση στο αρχικό σχήμα του Άρη-Η επιστροφή του Ντουάρτε επίσης σημείο αναφοράς

Δύο πρόσωπα από την πλευρά του Άρη, τράβηξαν το ενδιαφέρον στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Μπαντού Ντιαγέ και ο Λερίν Ντουάρτε. Και οι δύο μπήκανε στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο Ντουάρτε από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ντουάρτε από το 69’ και μετά. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις με κοινό όμως παρανομαστή, τον εξής: “Θέλω να παίξω”. 

Ο Ντιαγέ έπαιξε -στους χαφ- δίδυμο με τον Λούκας Σάσα. Πήρε πολύ γρήγορα πρωτοβουλίες και έβγαλε στο παιχνίδι στοιχεία του αγωνιστικού του χαρακτήρα. Ένας παίκτης που θα μαρκάρει και θα βοηθήσει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας αλλά και ένας παίκτης που θα βοηθήσει και στην επίθεση και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε τη θέση του στο γήπεδο και μάλιστα προς το τέλος του αγώνα, πήγε και σε δύο τελικές προσπάθειες με προοπτική σκοραρίσματος. 

Μία μέρα πριν από τα σημερινά 31α γενέθλιά του, έοαιξε για πρώτη φορά μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Αρης, στο ΟΑΚΑ, στη 1 Ιουλίου για τα play off, τη σεζόν, 2019-2020. Ο Ντουάρτε μπήκε και έπαιξε για πρώτη φορά μετά από πάνω από έναν χρόνο. 

Έπαιξε μπροστά από Σάσα και Ντιαγέ, πήγε και προς τα δεξιά της επίθεσης αλλά κινήθηκε και σε ρόλο επιτελικού μέσου. Πήγε και στην τελική προσπάθεια, πήρε πρωτοβουλίες, έδειξε διάθεση. 

Η επιστροφή βοηθάει και ψυχολογικά τον Ντουάρτε ενώ εν ευθέτω προσθέτει μία ακόμη επιλογή στον χώρο των χαφ για τον Ακη Μάντζιου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.