Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Καλλιθέα

Στο Ελ Πάσο με αντίπαλο την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη διπλή ματαίωση των φιλικών με την Μπασακσεχίρ και τον Απόλλωνα έψαχνε δύο αντιπάλους για φιλικά στην Ελλάδα. Αφού πρώτα έκλεισε το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ για τη Λεωφόρο, έμενε να βρει έναν ακόμα αντίπαλο για τις 6 Αυγούστου.

Ο αντίπαλος αυτός θα είναι η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, την οποία οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή στο Ελ Πάσο, καθώς η Λεωφόρος δεν θα είναι ακόμα έτοιμη ώστε να φιλοξενήσει το παιχνίδι. Θα είναι όμως πανέτοιμη για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ.

Θα έχουν μέχρι τότε ολοκληρωθεί οι εγασίες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και αφορούν τα τουρνικέ, τα πλεξιγκλάς, τους πάγκους και άλλες ώστε να είναι το γήπεδο απόλυτα λειτουργικό.

Στο φιλικό με την Λοκομοτίβα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να δει πιο συγκεκριμένα πράγματα από την ομάδα του για το πως θα την παρουσιάσει στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Το δελτίο τύπου της πράσινης ΠΑΕ

Φιλική αναμέτρηση με την NK Λοκομοτίβα θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας του. Το Τριφύλλι θα υποδεχθεί την κροατική ομάδα στο γήπεδο της Καλλιθέας την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9 μ.μ..

Θα ακολουθήσουν τα φιλικά με τον ΑΠΟΕΛ στις 10 Αυγούστου (9.00 μ.μ.) και με τη Μίλαν στην Τεργέστη στις 14 Αυγούστου (9.30 μ.μ.).

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα, να στείλουν τα αιτήματά τους στο pressoffice@pao.gr αυστηρά έως τις 11 π.μ. της Παρασκευής 6/8.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.