Ο Ουάρντα, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και οι άλλοι

Ο Ουάρντα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ήδη τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, το μέλλον του Ουάρντα στο Δικέφαλο του βορρά κατέστη αβέβαιο. Η σχέση τους είχε διαρραγεί από την πρώτη θητεία του Ρουμάνου τεχνικού και ήταν δεδομένο πως ο Αιγύπτιος δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που αυτό έγινε γνωστό, αρκετές ομάδες έβαλαν στο μεταγραφικό τους κάδρο τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό, ενώ και η πλευρά του ίδιου έριξε γέφυρες με ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο μόνο σε λίγες θα μπορούσε να αγωνιστεί και λόγω του υψηλού συμβολαίου του αλλά και λόγω του παρελθόντος του σε αυτές.

Τις τελευταίες ώρες ξεπήδησαν (αιγυπτιακά) σενάρια που εμπλέκουν τον Ουάρντα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται πως μια τέτοια μεταγραφή δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί. Φυσικά κανείς δε μπορεί να διαγράψει οριστικά αυτό το ενδεχόμενο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ατρόμητο, με τον οποίο επίσης συνδέθηκε το όνομά του και ουσιαστικά είναι η ομάδα που ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του, τα πράγματα εχουν ως εξής. Στο Περιστέρι δε θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του παρά μόνον αν μείνει οριστικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ καθώς δεν συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού.

Επίσης με συμβόλαιο που αγγίζει τις 400.000 ευρώ το χρόνο, θα πρέπει και ο ίδιος να “πέσει” πολύ ώστε να επέλθει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τρίτη φορά.

Τα θετικά του Ατρόμητου είναι ότι ο Ουάρντα στο Μαζαράκη νιώθει σα στο σπίτι του, εκεί είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται και να παίζει στο Μουντιάλ της Ρωσίας και δε θα έλεγε όχι σε ένα νέο restart μέσω του συλλόγου του Περιστερίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.