Λαμία – Παναιτωλικός 1-3 : Η αποτελεσματικότητα νίκησε τον… καύσωνα!

Πιο αποτελεσματικός και με περισσότερες λύσεις στην τελική προσπάθεια ο Παναιτωλικός νίκησε με 3-1 τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" της Φθιώτιδας

Κάτω από αφόρητη ζέστη, καθώς το θερμόμετρο λίγο πριν το σούρουπο στην πόλη της Φθιώτιδας άγγιζε τους 38 βαθμούς, έγινε το φιλικό ματς της Λαμίας με τον Παναιτωλικό.
Ο Παναιτωλικός κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη αξιόλογη φάση και έπειτα από λάθος του Προβυδάκη στη μεσαία γραμμή! Ο Ντουάρτε έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο και έδωσε στον Βέργο ο οποίος πλάσαρε αποτελεσματικά των Σαράνοφ στο 9’.
Η Λαμία είχε την υπεροχή στη συνέχεια δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις. Όμως στο 35΄ο Μεντόζα με ένα μακρινό σούτ μάλλον αιφνιδίασε τον Σαράνοφ που έχασε την μπάλα από τα χέρια για να γίνει το 0-2!
Έξι λεπτά αργότερα ο Νούνιες κέρδισε πέναλτι και ο Μανούσος μείωσε, από τα ένδεκα βήματα, σε 1-2.
Στην εκπνοή η ομάδα του Γρηγορίου λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει, όμως στο σουτ του Προβυδάκη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι!

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές «έκοψαν» ως ένα σημείο το ρυθμό. Πάντως και σε αυτό το κομμάτι, φάνηκε η αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων οι οποίοι έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ με κοντινη κεφαλιά του Καββαδία στο 64′
Η Λαμία πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά δίχως όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ

Έτσι παρέταξαν τις ομάδες τους οι Μιχάλης Γρηγορίου και Γιάννης Αναστασίου :

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Νούνιες, Ρόμανιτς, Μανούσος

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Μαλής, Βργκοτς, Μεντοσα, Βέργος, Ντίας, Ντουάρτε, Λούι, Φυτόπουλος, Χουχούμης, Μπελεβώνης Στ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.