Σαραγόσα-Ατρόμητος 1-1: Επιστρέφει βελτιωμένος (hls)

Με πολύ όμορφο γκολ του Οικονομίδη στο τέλος του αγώνα ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ισπανία παίρνοντας ισοπαλία από τη Σαραγόσα και επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτος εμπειρίες και χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο τελευταίο του φιλικό στην Ισπανία με αντίπαλο τη Ρεάλ Σαραγόσα. Το γκολ για τους κυανόλευκους πέτυχε με υπέροχο πλασέ ο Οικονομίδης στο 87ο λεπτό στη μοναδική τελική της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ στο στόχο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να ασκεί full press σε όλο το γήπεδο προσπαθώντας να ωθήσει τη Σαραγόσα σε λάθη κοντά στην περιοχή της. Κάποιες φορές τα κατάφερε, αλλά του έλειψε πολύ η καλή τελική πάσα με αποτέλεσμα όλες οι προσπάθειες να μείνουν ημιτελείς.

Οι Ισπανοί από την άλλη ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και σε μία εξ αυτών, ύστερα από κόρνερ του Ατρόμητου, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γκάμεθ στο 39ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκε ο τεχνικός των Περιστεριωτών για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή για μια φάση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο ρυθμός έπεσε με τις αλλαγές και πέραν κάποιων προϋποθέσεων για ευκαιρίες δεν υπήρξε τίποτε άλλο στο ματς πέραν της ισοφάρισης του Οικονομίδη στο 87′.

Ήταν μια προσπάθεια του Μπετινέλι που κόντραρε, με τον Οικονομίδη να ακολουθεί τη φάση (το απαιτεί αυτό ο Λόπεθ) να γίνεται κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση.

* Στα μισά του ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Στρούγγης και τη θέση του πήρε ο Μουνίθ με τον Βασιλαντωνόπουλο να γυρίζει στόπερ.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Πίριτς, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Σάλομον, Νάτσος, Καρτάλης, Πισάνο, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καστεγιάνο, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Οικονομίδης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος, Μπουλάρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.