Άρης: Σοκ για Λούμορ, “έφυγε” το παιδί του!

Απίστευτη τραγωδία για τον Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος την ώρα που υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης έχανε το 4 μηνών νεογέννητο μωρό του στην Γκάνα

Είναι από τα παιχνίδια της μοίρας, που κανείς δεν θέλει να πιστέψει… Την ώρα που ο Λούμορ Αγκμπενιένου υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη στα γραφεία της ΠΑΕ, έφευγε από την ζωή το τεσσάρων μηνών νεογέννητο μωρό του στην Γκάνα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Ο διεθνής Γκανέζος δέχτηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του, που είναι στην Γκάνα. Αυτή του μετέφερε την είδηση του θανάτου του μόλις 4 εβδομάδων μωρού τους! Το νεογέννητο ήταν στο νοσοκομείο, σε θερμοκοιτίδα, λόγω -των αξεπέραστων, όπως αποδείχτηκε- αναπνευστικών προβλημάτων και τελικά κατέληξε σήμερα.

Ο Λούμορ δεν μπορούσε να πιστέψει το σκληρό χτύπημα της μοίρας. Παρά το σοκ, ζήτησε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και στη συνέχεια να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τόσο ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο οικονομικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, όπως και όλοι οι “κίτρινοι” διοικούντες στάθηκαν εξ αρχής δίπλα του και στέκονται με κάθε τρόπο στο οικογενειακό δράμα που βιώνει.

Μετά τις υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας, ο Λούμορ έφυγε για την Γκάνα, για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να του διαμηνύει ότι είναι στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.