Ολυμπιακός: Γι’ αυτό έκανε την υπέρβαση με Ονιεκούρου

Ο 24χρονος Αφρικανός ακραίος επιθετικός, έχει την άνεση στο παιχνίδι του να παίξει αριστερά, δεξιά αλλά και στην κορυφή.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός μετά τον Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει βρει τον ακραίο επιθετικό που να έχει τα στοιχεία εκείνα που ζητά ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Μπρούμα, που αγωνίστηκε στη θέση αυτή την περασμένη σεζόν, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά στο σύνολο και σε σχέση με τα χρήματα που ζητούσε η Αϊντχόφεν, δεν επέτρεψαν την αγορά του από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μαρτίνς θέλει έναν παίκτη γρήγορο, με γρήγορη σκέψη, καλή τεχνική κατάρτηση, αλλά που θα μπορεί να πασάρει και να σκοράρει.
Ναι ακούγεται ιδανικό, λογικό, ποιος προπονητής δεν θέλει το ιδανικό για την ομάδα του;

Γι’ αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός έκανε οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει με μεταγραφή και όχι ως δανεικό, τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ο 24χρονος Αφρικανός ακραίος επιθετικός, έχει την άνεση στο παιχνίδι του να παίξει αριστερά, δεξιά αλλά και στην κορυφή.

Δεν είναι τυχαία τα νούμερά του.

Αφού συνολικά έχει σε 167 συμμετοχές 62 γκολ και 25 ασίστ. Ποδοσφαιριστής που παίζει γρήγορα με ή χωρίς τη μπάλα στα πόδια, τρέχει την πλευρά και με την ίδια ευκολία πατάει περιοχή και σκοράρει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε από πέρσι, αντί του Μπρούμα, τον Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός επέμεινε πάρα πολύ για την περίπτωσή του, επέμεναν παρά την αρχική του άρνηση, καθώς… φοβόταν τη ζωή στην Αθήνα (;;), επέμεναν κι όταν τα χρήματα ήταν πολλά και δεν κατέβαιναν με μεγάλη ευκολία.
Επέμειναν και τελικά πέτυχαν να πάρουν το “ναι” της Μονακό αλλά και του παίκτη, που προφανώς κατάλαβε ότι κακώς είχε αμφιβολίες για τη ζωή στην Αθήνα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Ονιεκούρου θα είναι στην Ελλάδα την Κυριακή για να περάσει από τα ιατρικά τεστ κι αν όλα είναι καλά να υπογράψει το 4ετές του συμβόλαιο που αναμένεται να του αποφέρει ένα ποσό στα 2εκ ευρώ.

Σταθερά… πανάκριβος

Το εντυπωσιακό με τον Ονιεκούρου είναι πως από την ημέρα που η Έβερτον τον απέκτησε από το Βέλγιο και την Έουπεν με 7εκ ευρώ, η τιμή του ανέβηκε στα 13εκ ευρώ και παρέμενε συνεχώς πάνω από τα 7εκ ευρώ μέχρι τώρα που ο Ολυμπιακός κατάφερε να ρίξει την τιμή του και να τον αποκτήσει έναντι 6εκ ευρώ, χρήματα πολλά, για τα Ελληνικά δεδομένα.

Στην Έουπεν αγωνίστηκε σε 60 αγώνες, σκόραρε 30 γκολ και είχε 11 ασίστ, στην Άντερλεχτ, έπαιξε σε 28 παιχνίδια στέλνοντας τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 10 φορές.
Στην Τουρκία και στην Γαλατά ο Ονιεκούρου αγωνίστηκε σε 71 ματς, σκόραρε 22 φορές και είχε 12 ασίστ.

Στα 24 του χρόνια με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας έχει 11 συμμετοχές κι ένα γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.