Επιστροφή, αλλά και… απουσίες

Οι παίκτες του Παναιτωλικού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις, όμως αρκετοί από αυτούς δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ υπήρξαν και αυτοί που απουσίαζαν λόγω... Εθνικών υποχρεώσεων.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις, όμως αρκετοί από αυτούς δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ υπήρξαν και αυτοί που απουσίαζαν λόγω… Εθνικών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι διεθνείς Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, όπως και ο Μεζάκ που πήρε άδεια. Καμαρά, Τζενάμο, Καραμαλίκης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν πήρε μέρος ο Μεταξούλης που έχει υποστεί διάστρεμμα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 “Συνεχίζοντας την επαφή με τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο να διευρύνουμε με κοινή προσπάθεια το μέτωπο για την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού, αντιπροσωπείες ποδοσφαιριστών συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του τεχνικού επιτελείου, της διοίκησης, αλλά και του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας,  θα επισκεφτούν αύριο Τετάρτη Σχολεία του νομού. Συγκεκριμένα ένα γκρουπ θα επισκεφτεί (ώρα 11.00 π.μ.) το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας, και ένα δεύτερο γκρουπ (ώρα 10.30 π.μ.) το 3o και 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων θα γίνουν ομιλίες και συζητήσεις για θέματα βίας και ρατσισμού, ενώ οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προτρέπει τους μαθητές να συμμετάσχουν με κείμενα, ζωγραφιές, συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού, τα οποία θα συμπεριλάβει σε έκδοση που ετοιμάζει και θα διανεμηθεί στην περιοχή, επιβραβεύοντας με δώρα τις καλύτερες συμμετοχές. Επίσης, τους καλεί να πάρουν μέρος σε τουρνουά ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο, με τη συμμετοχή ομάδων Γυμνασίων – Λυκείων που θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό, παρουσία όλων των μαθητών του νομού στις κερκίδες του γηπέδου μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.