Ολυμπιακός: Παίρνει προπονητή από τον Παναθηναϊκό!

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετά από πολυετή παρουσία στον Παναθηναϊκό είναι κοντά στο να ενταχθεί στο επιτελείο της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει διαχρονικά “συνταραχθεί” από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχουν και εκατέρωθεν μετακινήσεις από τα επιτελεία των δύο ομάδων. Πριν από έναν μήνα έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαρτάκος, ο οποίος για περίπου μια δεκαετία εργαζόταν στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού, μετακόμισε στον Παναθηναϊκό. Σειρά πήρε μια ακόμα πιο ηχηρή μεταπήδηση, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος βρίσκεται μια ανάσα από οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό με σκοπό να αναλάβει πόστο στην ακαδημία και συγκεκριμένα τη θέση του προπονητή της Κ17. Από το περιβάλλον της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ δεν προκύπτει επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, ωστόσο η συμφωνία πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένη.

Στο “ερυθρόλευκο” οργανόγραμμα των ακαδημιών αναμένεται να προκληθεί ένα ντόμινο, καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ17 Δημήτρης Μαυρογενίδης θα αναλάβει την Κ19, μετά την εξαιρετική του δουλειά τις περασμένες σεζόν. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα επικεντρωθεί εξ’ ολοκλήρου στο πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών, θέση που διατηρούσε μέχρι σήμερα, ταυτόχρονα με τη θέση του προπονητή της Κ19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.