Φέγενορντ-ΠΑΟΚ 1-2: Νίκη ΠΑΟΚ με Τζόλη και Κούτσια

Η Φέγενορντ προηγήθηκε στο σκορ, ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη στο “Ντε Κούιπ”

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με νίκη απέναντι στη Φέγενορντ. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 σε ένα παιχνίδι που έγινε στο “Ντε Κούιπ”, την έδρα της ολλανδικής ομάδας. 

Η Φέγενορντ προηγήθηκε στο παιχνίδι πολύ νωρίς, ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ με Τζόλη (15’) και Κούτσια (στο 52’) και πήρε τη νίκη με 2-1. Στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ έκανε ντεμπούτο ο Γιάσμιν Κούρτιτς που μπήκε στο παιχνίδι στο 62. 

Επιλογές στο α’ μέρος

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο μέρος, στον σχηματισμό 4-2-3-1 είχε τους εξής: Ο Ζίβκοβιτς ήταν στην εστία, δεξιός μπακ ο Ροντρίγκο και αριστερός ο Περέιρα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Βαρέλα με τον Μιχαηλίδη και δίδυμο αμυντικών μέσων ο Εσίτι με τον Σβαμ. Ο Καγκάβα ήταν επιτελικός μέσος, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεξιά και ο Τζόλης αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ολιβέιρα. 

Γρήγορο γκολ η Φέγενορντ 

Η Φέγενορντ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 2’ από κόρνερ, η άμυνα του ΠΑΟΚ έχασε τον ρυθμό της στη φάση και ο Μπούρχερ έκανε το 1-0. 

Ο Τζόλης ισοφαρίζει 

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ η απάντηση ήρθε πολύ γρήγορα. Στο 13’ ο Ολιβέιρα κέρδισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τζόλης στο 15’ και έκανε το 1-1.

Δοκάρι η Φέγενορντ

Από το 1-1 και μετά η Φέγενορντ πίεσε αρκετά τον ΠΑΟΚ και δημιούργησε ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 21’ ο Κοκτσού σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή. Στο 38’ από κακή εκτίμηση στη φάση του Σβαμπ, η μπάλα έφτασε στον Σινιστέρα που σούταρε άουτ και στο 42’ δυνατό σουτ του Λίνσεν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς. 

Η εντεκάδα του ΠΑΟΚ στο β’ μέρος 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αρχή του δευτέρου μέρους κράτησε στην 11άδα τους: Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Σβαμ και Καγκάβα. Στις υπόλοιπες θέσεις ήταν οι εξής: Στην εστία ο Πασχαλάκης, δεξιός μπακ ο Τέιλορ και αριστερός ο Βιεϊρίνια. Δεξιός εξτρέμ ο Μουργκ, αριστερός ο Ελ Καντουρί και στην επίθεση ο Κούτσιας. 

Κούτσιας και 1-2

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 52’. Ο Μουργκ έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε από τον Μαρσιάνο, τον τερματοφύλακα της Φέγενορντ και ο Κούτσιας από κοντά έκανε το 1-2. 

Ντεμπούτο Κούρτιτς 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο 62’ έκανε άλλες 4 αλλαγές. Ο Κούρτιτς ήταν μεταξύ των παικτών που μπήκανε στο παιχνίδι. Ο Σλοβένος χαφ, έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και μαζί με τον Τσιγγάρα έπαιξε στις θέσεις των αμυντικών μέσων, καθώς αποχώρησαν Σβαμπ και Εσίτι. Επίσης, σε εκείνο το λεπτό, ο Μιχάι πήρε τη θέση στο Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας και ο Βρακάς τη θέση του Καγκάβα. Στο 83’ ο Κωνσταντέλιας πήρε τη θέση του Βρακά.

Η Φέγενορντ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ στο β’ μέρος, στο παιχνίδι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.