ΑΕΚ: Ξεπέρασε τα 6.000 διαρκείας

Μετά την "κρύα" πρώτη εβδομάδα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, ο κόσμος έδειξε τη στήριξή του στην ομάδα με τις πωλήσεις να έχουν ξεπεράσει τις 6.000

Η πρώτη εβδομάδα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ή για την ακρίβεια ανανέωσης των θέσεων που κατείχαν οι φίλοι της ΑΕΚ κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλό επίπεδο, με τις πωλήσεις να είναι μόλις 600!

Πλέον, μετά την έκδοση της νέας ΚΥΑ, αλλά και τις μεταγραφές των Βράνιες, Αραούχο ο κόσμος αναθερμάνθηκε και κινητοποιήθηκε για την αγορά καρτών διαρκείας για τη σεζόν 202122.

Όπως αναφέρει μάλιστα δημοσιεύμα της εφημερίδας “Live Sport” ο αριθμός των διαρκείας της ΑΕΚ ανέβηκε και μετά την ήττα από την Βελέζ με τον κόσμο να δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην Ένωση.

Στην ΑΕΚ δείχνουν πως είναι ικανοποιημένοι από την έως τώρα ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας, λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και την όλη κατάσταση με τον Covid-19.

Για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Βελέζ στις 21:00, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ενημερώσει πως θα κυκλοφορήσουν και απλά εισιτήρια διαρκείας, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν διαδικτυακά.

Για να μπει ο κόσμος στο γήπεδο την Πέμπτη, θα πρέπει να έχει, μαζί με το εισιτήριό του, το πιστοποιητικό εμβολιασμού (με ισχύ 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου) και έγγραφα για την ταυτοποίηση των προσωπικών του στοιχείων (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης και όποιο άλλο πιστοποιητικό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.